Ξύλο στον Κορυδαλλό για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Aγριο ξύλο με δύο τραυματίες μεταξύ των αντεξουσιαστών χθες στις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού

ksulo-ston-korudallo-gia-ton-xristodoulo-ksiro
SHARE THIS
0
SHARES

Οι κρατούμενοι για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» συνεπλάκησαν με άλλους αναρχικούς για το τι στάση θα κρατήσουν στην περίπτωση Ξηρού. Οι περισσότεροι έχουν ταχθεί υπέρ του , ενώ υπήρχαν και άλλοι όπως οι Αμ… και Ναξ… οι οποίοι θεωρούν λανθασμένη την ενέργεια του Ξηρού.

Οι διαφωνίες μεταξύ των αντεξουσιαστών γρήγορα πήραν διαστάσεις με αποτέλεσμα οι δύο να τραυματιστούν σοβαρά από χτυπήματα που δέχτηκαν με ξύλα από τους υποστηρικτές του Χριστόδουλου.

Η εξέλιξη αυτή έχει προβληματίσει την διεύθυνση των φυλακών η οποία εξετάζει διάφορα μέτρα μεταξύ των οποίων και ο διαχωρισμός των κρατουμένων ώστε να μην έχουν κοινό προαύλισμό.

Πάντως κατά της απόδρασης Ξηρού φαίνεται πως έχουν ταχθεί οι Δημήτρης Κουφοντίνας και Αλέξανδρος Γιωτόπουλος επειδή με τη στάση αυτή το καθεστώς της αδειοδότησης θα επανεξετασθεί με αρνητικές συνέπειες για τους ήδη φυλακισμένους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook