Follow us

Κύκλωμα κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη: Ένας διακινητής με ψυχιατρικό πρόβλημα, ένας άστεγος και ένας υδραυλικός

'Ενας διακινητής ναρκωτικών με διπολική διαταραχή, ένας άστεγος μισθωτής "καβάτζας" κι ένας υδραυλικός τα μέλη του μέγαλου κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟς

Ένας διακινητής ναρκωτικών με διπολική διαταραχή, ένας... άστεγος μισθωτής καβάτζας, ένας... υδραυλικός με γνώσεις συγκόλλησης κοντέινερ και μια... ακυρωμένη κάρτα αναλήψεων, κρύβονται πίσω από τα 104 κιλά κοκαΐνης που έφτασαν κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες από το Εκουαδόρ στις αρχές Μαΐου, αλλά και τους πέντε τόνους που εντοπίστηκαν στο Περού, λίγο πριν "ταξιδέψουν" για Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2020.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα όσα υποστηρίζουν ενώπιον της δικαιοσύνης τα μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης, για να δικαιολογήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους, αλλά και τη σύνδεση τους με τα ναρκωτικά, την οποία αρνούνται κατηγορηματικά.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας που οδήγησε στις συλλήψεις, τα κατηγορούμενα πρόσωπα φέρεται να βρίσκονταν για σχεδόν τρία χρόνια, στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και της D.E.A. Αθηνών (Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών), που ερευνά τη σύνδεση τους με τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική.

Η ακυρωμένη τραπεζική κάρτα

Μια... τραπεζική κάρτα, φέρεται να συνδέει τον 68χρονο "εγκέφάλο" του κυκλώματος, με τον 72χρονο μισθωτή της αποθήκης, όπου μεταφέρθηκε το ναρκό-κοντέινερ, στις αρχές Μαΐου για την αφαίρεση της κοκαΐνης. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων για τη σύλληψη των εμπλεκόμενων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την κάρτα του 72χρονου στην κατοχή του φερόμενου αρχηγού. "Ο Α., εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος που είχε, περίπου τον Αύγουστο του 2022 μου είχε δώσει την κάρτα του προκειμένου να κάνω κάποιες πληρωμές, το διάστημα που δεν θα μπορούσε να μετακινηθεί με ευκολία. Εξ όσων γνωρίζω η εταιρεία του Αγγελούδα έκλεισε στα τέλη Απριλίου 2023 και για το λόγο αυτό προφανώς δεν μου τη ζήτησε πίσω, αφού πλέον είχε ακυρωθεί, και εγώ την είχα ξεχάσει στο τσαντάκι μου μαζί με άλλες κάρτες", αναφέρει στην απολογία του ο 68χρονος, επιχειρώντας να εξηγήσει το ύποπτο εύρημα.

Από την πλευρά του ο 72χρονος ανέφερε στις αρχές: "Τον 68χρονο (φερόμενο ως αρχηγό) τον γνωρίζω τα τελευταία έξι με εφτά χρόνια, από τη στιγμή που μου έδωσε δουλειά ως φύλακα και στέγη στην εταιρία του στον Εύοσμο, πάνω από τον Περιφερειακό. Δε γνωρίζω πως η κάρτα τραπέζης της εταιρίας μου βρέθηκε στην κατοχή του...".

Ο.... άστεγος εντολοδόχος

Ως... προσφάτως άστεγος παρουσιάστηκε στις αρχές ο 72χρονος μισθωτής της αποθήκης στον Άγιο Αθανάσιο, όπου μεταφέρθηκε το κοντέινερ με την κοκαΐνη, στις αρχές Μαΐου. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, περιγράφεται στη δικογραφία ως άμεσος συνεργάτης του 68χρονου "αρχηγού". Μάλιστα φέρεται να λειτουργεί ως διαχειριστής εταιριών, συμφερόντων του 68χρονου, ακολουθώντας τις εντολές του. "Η αλήθεια είναι ότι ο Ι.Α., που, όπως αναφέρει και ο ίδιος προανακριτικά, ήταν άστεγος, είχε λάβει πριν χρόνια από εμένα στέγη και εργασία, με αποτέλεσμα να συναντιόμαστε συχνά και να διατηρούμε φιλική σχέση", αναφέρει στην απολογία του ο 68χρονος επιχειρώντας να εξηγήσει στις αρχές τις συχνές συναντήσεις με τον 72χρονο.

Από την πλευρά του ο μισθωτής, αναφέρει στην απολογία του ότι: "Το καλοκαίρι του 2022 και ενώ ήμουν άστεγος επί πολλά συνεχόμενα χρόνια μου προτάθηκε από δύο άτομα σκοπιανικής καταγωγής, τα στοιχεία των οποίων δε γνωρίζω και τα οποία γνώρισα τυχαίως, να ανοίξω στο όνομά μου μία εταιρία και να συνεργάζομαι μαζί τους εισάγοντας στην Ελλάδα προϊόντα (τύπου πέλετ) και εξάγοντάς τα στα Σκόπια. Παράλληλα με προσέγγισε άτομο ονόματι "Δ" και μου πρότεινε να βρούμε μία αποθήκη και να την εκμισθώσουμε στο όνομα της εταιρίας αυτής, ώστε να ξεκινήσει η δραστηριότητά της και να αποκτήσω και εγώ ένα εισόδημα. Κάθε μήνα λάμβανα ένα ποσό ως μέρισμα της τάξης των 500 ευρώ περίπου, το οποίο μου παρέδιδαν άγνωστα σε εμένα άτομα, γνωρίζοντας προσωπικά μόνο ότι η εταιρία εμπορεύεται πέλετ".

Ο διακινητής με τη διπολική διαταραχή

Από... μανιοκατάθλιψη, ισχυρίζεται ότι πάσχει εδώ και 18 χρόνια, ο 38χρονος γιος του "αρχηγού" του κυκλώματος, ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο στην παραλαβή και τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, στους χώρους της εταιρίας "ΔΩΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΕ". Πρόκειται για την επιχείρηση της πρώην συζύγου του, στην οποία εργαζόταν ως αποθηκάριος και οδηγός, ενώ φέρεται να κατέχει και μικρό ποσοστό της. Όπως υποστήριξε στην απολογία του: "Τα σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζω, δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ τη συμμετοχή μου σε μια τέτοια παράνομη δραστηριότητα, αλλά ούτε και οι όποιοι εμπλεκόμενοι θα μπορούσαν να μου εμπιστευτούν οτιδήποτε, διότι σε σοβαρές καταστάσεις αδυνατώ να ανταπεξέλθω στις ευθύνες και παρουσιάζω κρίσεις".

Διαβάστε Επίσης

Σε άλλο σημείο της απολογίας του, ο 38χρονος επικαλείται τους υψηλούς τζίρους της εταιρείας, αλλά και τα έσοδα που είχε αποκτήσει από την πώληση ακινήτων, υποστηρίζοντας ότι "η οικονομική μου κατάσταση είναι πολύ καλή και δεν είχα κανένα λόγο να αναζητήσω πηγές παράνομου πλουτισμού και δη στη διακίνηση ναρκωτικών".

Ο... "μάστορας" Έντι εξαγωγέας της κόκας

Ως υδραυλικός και μάστορας που επισκευάζει βλάβες στην εταιρία, παρουσιάζεται ο 44χρονος άνδρας από την Αλβανία που συνελήφθη για την εμπλοκή του στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας που ήταν γνωστός με το όνομα Έντι, φέρεται να είναι το πρόσωπο που είχε αναλάβει το ρόλο της εξαγωγής των ναρκο-δεμάτων από τα τοιχώματα του εμπορευματοκιβωτίου. "Είναι υδραυλικός – μάστορας, ο οποίος επί σειρά ετών έχει αναλάβει σχετικές εργασίες στο ακίνητο όπου στεγάζεται η Δ... ......Η Ε.Ε.", αναφέρει ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος στην απολογία του, περιγράφοντας τις σχέσεις με τον Έντι και τους άλλους εμπλεκόμενους ως "φιλικές συναντήσεις με ανθρώπους που γνωρίζω εδώ και χρόνια". Ο υδραυλικός θα εντοπιστεί και θα ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς στις 19:00 το απόγευμα της 8ης Μαΐου, μέσα στην αποθήκη που διατηρούσε η εγκληματική οργάνωση στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, την ώρα που μαζί με άλλα 4 άτομα προέβαιναν σε συγκόλληση τμημάτων του κοντέινερ μέσα από το οποίο είχαν αφαιρέσει την κοκαΐνη.

"…άρχισαν να βγάζουν από τα κοντέινερ κάτι πακέτα"

"Ο G. και ο Δ. άρχισαν να κόβουν με έναν τροχό κάποια σημεία του κοντέινερ που είχε μεταφερθεί στην αποθήκη με το φορτηγό", περιγράφει στην απολογία τους ένας από τους κατηγορούμενους, εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν στις 8 Μαΐου. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, ο οποίος εργαζόταν ως αποθηκάριος στην εταιρία όπου μεταφέρθηκε το κοντέινερ με τα ναρκωτικά, είχε βρεθεί στο χώρο όταν του ζητήθηκε από φιλικό του πρόσωπο να καθαρίσει το σημείο.

"Κάποια στιγμή ο G. και ο Δ. άρχισαν να βγάζουν από τα κοντέινερ κάτι πακέτα. Εγώ απόρησα με αυτά που έκαναν και τους ρώτησα τι ήταν αυτά τα πακέτα, αλλά ο Gjini μου είπε να μη ρωτάω και ότι δεν χρειάζεται να ξέρω. Αφού έβγαλαν όλα τα πακέτα, τα τοποθέτησαν μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους μαύρου χρώματος. Μετά ήρθαν στην αποθήκη δύο αυτοκίνητα, σε ένα εκ των οποίων φορτώσανε τους ταξιδιωτικούς σάκους, χωρίς εγώ να προλάβω να δω ποιοι ήταν οι οδηγοί", αναφέρει χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της απολογίας του. Λίγα λεπτά μετά την αφαίρεση των ναρκο-πακέτων από τα μέλη του κυκλώματος, θα ορμήσουν στο χώρο οι αστυνομικές δυνάμεις την ώρα που εργάτες έκλειναν τα ανοιγμένα κοντέινερ για να σβήσουν τα ίχνη.

Το φορτίο από το Περού

Μια πληροφορία, η οποία έφτασε πριν από τρια χρόνια στις Ελληνικές Αρχές, για πιθανή εμπλοκή εταιρίας Ελληνικών συμφερόντων στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο Περού, ξεκίνησε την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, που οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος στη Θεσσαλονίκη. Η παραγγελία για την διερεύνηση, δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στις 29 Οκτωβρίου του 2020.

"Στον λιμένα Περού Callao κατασχέθηκαν τα με αριθμό TGHU….1 και MEDU….1 εμπορευματοκιβώτια, τα οποία περιείχαν μείγμα από μολύβι και κοκαΐνη, συνολικού βάρους 30 τόνων. Από την επεξεργασία (εκχύλισμα) σε 9 τόνους του εν λόγω μείγματος εξήχθησαν 5 τόνοι κοκαΐνης. Η εταιρεία εξαγωγής ήταν η Construccion de Edificios Trasporte de Carga… και παραλήπτρια η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία με επωνυμία Τ.....", αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεση του ο αστυνομικός που ηγήθηκε της έρευνας για την υπόθεση, περιγράφοντας τα στοιχεία που είχαν διαβιβαστεί τότε στη Δίωξη Ναρκωτικών από τις γερμανικές αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε στην έδρα της εταιρείας που παρουσιάζεται ως παραλήπτρια της κοκαΐνης από το Περού, στον Εύοσμο, λειτουργεί και η εταιρεία στους χώρους της οποίας φέρεται να είχαν αποθηκευτεί τα 104 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ, τα οποία έφτασαν κρυμμένα σε μπανάνες στις αρχές Μαΐου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Αυτή είναι η μόνη λίστα που χρειάζεστε για τις φθινοπωρινές αποδράσεις σας

Ξενώνες, ξενοδοχεία, βίλες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα που μας καλούν για αποδράσεις με άρωμα φθινοπώρου ή αποκαλόκαιρου.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 25 Σεπ 2025 | 07:45

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 24χρονου "Παλαιστίνιου": Δάγκωσε αστυνομικό και φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ"

Ο "πιθανόν" 24 χρόνων άνδρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορές, απείθεια, αντίσταση, παράνομη είσοδο στη χώρα και απέλαση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ 24 Σεπ 2025 | 06:55

Βοιωτία: "Δεν υπάρχει Γιάννης" - Το μυστήριο με τον συνεργό της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας από την Αλβανία που είχε περιγράψει η κατηγορούμενη δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 23 Σεπ 2025 | 07:29

Από χούλιγκαν, εκτελεστικό όργανο της "νέας" Greek Mafia - Ποιος είναι ο 34χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Παγκράτι

Ο 34χρονος εποφθαλμιούσε να γίνει αρχηγός της θύρας 7 του Ολυμπιακού, στη θέση του "Κοντού", ο οποίος κατηγορήθηκε ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 06:51

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI" σε 25 καταυλισμούς Ρομά: Θα έχουν ειδική στολή και εξοπλισμό - Ποια θα είναι η δράση τους

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI", τοποθετείται σε 25 καταυλισμούς, για την αποτροπή της εγκληματικότητας.

TRAFFICKING 22 Σεπ 2025 | 07:53

Υπόθεση μαστροπείας: Πώς ο 42χρονος Joker παγίδευε ευάλωτες γυναίκες - Οι αποκαλύψεις από τα θύματά του

Τέσσερα θύματα του "Joker", του 42χρονου μαστροπού, παραγωγού ερωτικών ταινιών, αποκαλύπτουν νέες πτυχές από την δράση του.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 22 Σεπ 2025 | 07:42

Μοναστηράκι: Συγκλονίζει η 53χρονη που τραυματίστηκε από την πτώση δέντρου - "Εχασα πολύ αίμα, χρειάστηκαν ράμματα στο κεφάλι"

Με την ανήλικη κόρη της ήταν η 53χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης το Σάββατο

22 Σεπ 2025 | 07:24

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στη Βοιωτία: Η 62χρονη διευθύντρια ΚΕΠ έθαψε τη μητέρα της σε στάβλο για ένα επίδομα και μια σύνταξη

Για ένα επίδομα αναπηρίας και μια σύνταξη, έθαψε τη μητέρα της σε ένα στάβλο και επί δύο χρόνια προσποιούταν ότι είναι ζωντανή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 19 Σεπ 2025 | 07:32

Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί για νέα ψηφιακή απάτη από επιτήδειους σε πολίτες - "Μην δίνετε στοιχεία"

Την προσοχή των πολιτών και κυρίως των συνταξιούχων, εφιστά ο ΕΟΠΥΥ, καθώς επιτήδειοι στέλνουν παραπλανητικά μηνύματα με στόχο να αρπάξουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων ανθρώπων.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19 Σεπ 2025 | 07:02

Σύλληψη Σέρβου με βαρύ ποινικό παρελθόν: Μαφιόζος και επαγγελματίας δολοφόνος - Η απόπειρα σε βάρος δικηγόρου

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Σερβικών αρχών - Ανήκε σε οργάνωση που αποτελούσε συνεργαζόμενο παρακλάδι της διαβόητης μαφίας του Κότορ "Καβάτσκι".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 18 Σεπ 2025 | 07:56

"Είμαι μέλος του ISIS- Ο Μοχάμεντ μου έδινε 100 ευρώ για κάθε φωτιά που έβαζα", ομολόγησε ο 32χρονος Παλαιστίνιος

Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν ασταθή, περίεργο άνθρωπο και χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ 18 Σεπ 2025 | 06:56

Υπόθεση revenge porn: Η καταγγελία πατέρα που "ξεσκέπασε" τον 25χρονο - Παγίδευε ανήλικες μέσω social media

Οι φαινομενικά αθώες συνομιλίες στο TikTok και το Snapchat, "παγίδευαν" ανήλικα κορίτσια στον εφιάλτη της εκδικητικής πορνογραφίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 17 Σεπ 2025 | 07:26

Η άρρωστη δράση του 32χρονου εμπρηστή στο Αιγάλεω: Σεξουαλικές επιθέσεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπλοκή σε πυρκαγιές

Ο 32χρονος άνδρας με καταγωγή από την Παλαιστίνη, είχε αποτυπωθεί σε βίντεο την ώρα που έβαζε μια επικίνδυνη φωτιά στο δάσος του Καρέα στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 16 Σεπ 2025 | 13:38

Συναγερμός στον Ταύρο: Εντοπίστηκαν τρύπες από πυροβολισμούς στα κεντρικά της ΑΑΔΕ [βίντεο - εικόνες]

Η μία οπή βρίσκεται σε παράθυρο πρώτου ορόφου στην πλευρά της οδού Σμύρνης, ενώ η δεύτερη από την πλευρά της Πειραιώς

ΕΥΠ 16 Σεπ 2025 | 07:11

Αποκαλύψεις για τον Τούρκο με τα 12.500 κινητά που συνελήφθη στη Χίο - Οι σχέσεις με την τουρκική μαφία και κυκλώματα μεταναστών

Τα συνολικά 12.500 κινητά τηλέφωνα, δεν έφεραν νόμιμα παραστατικά αγοράς, ούτε άδεια από τις τελωνειακές αρχές για την εξαγωγή τους στην Τουρκία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Σεπ 2025 | 10:28

Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μηχανή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη σημειώθηκε χθες, Κυριακή στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην Καλλιθέα, που κατέληξε στη σύλληψη ενός 16χρονου και στον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ 14 Σεπ 2025 | 12:34

Καταδρομική επίθεση σε ξενοδοχείο ισραηλινών συμφερόντων στην Ομόνοια - Έριξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα

Άγνωστα άτομα αρχικά εκτόξευσαν μπογιές στους τοίχους και εν συνεχεία ανέγραψαν συνθήματα, όπως "Free Gaza" και " Λευτεριά στην Παλαιστίνη".

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 14 Σεπ 2025 | 08:20

Μύκονος: Επίκεντρο εγκληματικής δραστηριότητας το "νησί των Ανέμων" - "Ροζ κοκαΐνη", μπράβοι, trafficking και διαρρήξεις

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι το "νησί των ανέμων", αποτέλεσε επίκεντρο κάθε λογής παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας.

59ΧΡΟΝΟΣ 12 Σεπ 2025 | 09:03

Γκύζη: "Σε έχω σαν τσάι, περίμενε λίγο και θα δεις τι θα κάνω", είπε ο πιστολέρο στον υπάλληλο καθαριότητας

Ο πιστολέρο ενοχλήθηκε από τον θόρυβο του οχήματος κατά την αποκομιδή των σκουπιδιών, έκανε παρατήρηση στους εργαζόμενους και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 12 Σεπ 2025 | 07:50

Μαρτυρίες σοκ για τον "Joker": Ο 42χρονος μαστροπός υποχρέωνε κοπέλα να παίζει σε ταινίες πορνό ακόμη και έγκυος

Ο "Joker" προσέγγιζε νεαρές γυναίκες, κυρίως Ελληνίδες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον μία ανήλικη, οι οποίες είχαν οικονομικά προβλήματα και προέρχονταν από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ 12 Σεπ 2025 | 06:47

Στη φυλακή ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία που τραυμάτισε αστυνομικό σε καταδίωξη - Τι είπε στην απολογία του

Από τη θέση οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου με το οποίο έκανε κόντρες στους δρόμους της Αθήνας, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 11 Σεπ 2025 | 07:20

Χωρίς ελικόπτερα έμεινε η ΕΛΑΣ: Καθηλωμένα από την 1η Ιουνίου και τα πέντε που διαθέτει

Η έλλειψη των εναέριων μέσων, προκαλεί επικίνδυνες δυσλειτουργίες στις επιχειρησιακές δυνατότητες της αστυνομίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 11 Σεπ 2025 | 07:00

Σάλος με τη σύλληψη του καρδιοχειρουργού για φακελάκι - "Γιατροί στο Ιπποκράτειο βγάζουν έως και 10.000 ευρώ την ημέρα"

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο γραφείο, ακινητοποίησαν τον γιατρό και στη δεξιά τσέπη του παντελονιού του βρέθηκε ο φάκελος, ο οποίος περιείχε τα 3.000 ευρώ.

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ 10 Σεπ 2025 | 07:37

Καλάβρυτα: Ο ενορχηστρωτής "Τζάκσον", ο κτηνοτρόφος με τα αρχαία νομίσματα και η παγίδα με την τριπλή αγοραπωλησία

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου και ο βοηθός του, πωλούσαν τις θρησκευτικές εικόνες έναντι 20.000 € τη μια, ενώ ζητούσαν 50.000 για το κάθε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 10 Σεπ 2025 | 07:15

Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών

Η δεύτερη δικογραφία για τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης, αποκαλύπτουν σειρά από "σκοτεινές" πράξεις, ανοίγοντας το πεδίο των ερευνών.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ 09 Σεπ 2025 | 07:45

Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα: Πώς το Ελληνικό FBI ξεσκέπασε τον ηγούμενο - Τα "ραντεβού" και η "παγίδα"

Μια παράνομη αγοραπωλησία 17 βυζαντινών εικόνων και δύο Ευαγγελίων του 18ου αιώνα, έναντι 200.000 ευρώ, οδήγησε στη "φάκα" των αρχών, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ’ ΑΓΝΩΣΤΩΝ 27 Σεπ 2025 | 10:56

Σοκ στην Αρτέμιδα: 9χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά από γυμνά καλώδια σε κολώνα φωτισμού [εικόνες - βίντεο]

Το 9χρονο κοριτσάκι υπέστη ηλεκτροπληξία αγγίζοντας κατά λάθος γυμνά καλώδια σε κολώνα φωτισμού.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 27 Σεπ 2025 | 10:42

Πάνος Ρούτσι: Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας Δημήτρης Οικονομόπουλος - Ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ATMOHUB 27 Σεπ 2025 | 10:26

Φωτιές: Το αποτύπωμα σε ατμόσφαιρα και ποιότητα αέρα - Oι εκπομπές μαύρου άνθρακα στην Ελλάδα έφτασαν τους 685 τόνους

Αναφορικά με την Ελλάδα για το 2025, από την αρχή του έτους μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οι εκπομπές μαύρου άνθρακα στη χώρα μας έφτασαν τους 685 τόνους

ΣΤΗΝ ΕΡΤ 27 Σεπ 2025 | 10:13

Μενίδι: Σοκαριστικές εικόνες από το ρέμα της Αυλίζας - Έπιπλα, καναπέδες, ξύλα και μπάζα [βίντεο]

Ανησυχία για τα ρέματα της Αττικής ενόψει των αναμενόμενων φθινοπωρινών βροχών

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ 27 Σεπ 2025 | 10:10

Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας: Οι 7 περιοχές που θα χτυπήσει

Στις παραπάνω περιοχές εκτιμάται ότι θα πέσουν έως και 100 τόνοι βροχής από το βράδυ του Σαββάτου έως και το βράδυ της Κυριακής - Τι ισχύει για την Αττική

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ 27 Σεπ 2025 | 09:49

Τουρισμός για όλους 2025: Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άυλη ψηφιακή κάρτα

Το πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2025" συνεχίζεται για τους κληρωθέντες δικαιούχους του, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ 27 Σεπ 2025 | 09:39

ΕΣΥ: Πώς θα κλείνουμε ραντεβού σε δημόσια νοσοκομεία από 1η Οκτωβρίου - Έως και 830.000 ασθενείς μηνιαίως

Από 1η Οκτωβρίου οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού δωρεάν με τρεις τρόπους

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ 27 Σεπ 2025 | 09:25

Αρκάς: Η απορία του Θαναθάκη και το τραγούδι που λες και γράφτηκε γι' αυτόν

Ο αγαπημένος Θαναθάκης κρατά μια φωτογραφία του και ρωτά τη μαμά του τι έχει σημειώσει στα αγγλικά πάνω της.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 27 Σεπ 2025 | 09:19

Το "κρεμαστό χωριό της Πελοποννήσου" που υπόσχεται ιδανικά φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα

Μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα, η ορεινή γραφική κωμόπολη προσφέρει ήρεμες διακοπές με πολλές επιλογές σε διασκέδαση, δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 27 Σεπ 2025 | 09:19
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 27 Σεπ 2025 | 09:11

Μεταμόρφωση: Άγρια συμπλοκή δεκάδων ατόμων σε κρητικό γλέντι με 4 τραυματίες - Οπαδικά κίνητρα βλέπει η ΕΛΑΣ

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ενώ οι 3 είναι πιο σοβαρά.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 27 Σεπ 2025 | 06:07

Άστατος ο καιρός σήμερα: Ραγδαία επιδείνωση με ισχυρές καταιγίδες - Ποιες περιοχές είναι στο επίκεντρο

Μπαίνει το φθινόπωρο με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες

27 Σεπ 2025 | 06:00
"ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ" 26 Σεπ 2025 | 23:32

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: "Βαθιά ευγνώμων στον Τραμπ για το θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης"

Υπογράμμισε ότι η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής θα επιβεβαιώσει τον σεβασμό των θρησκευτικών δικαιωμάτων και θα επιτρέψει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο να λειτουργήσει και πάλι το κορυφαίο θεολογικό του ίδρυμα

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ 26 Σεπ 2025 | 22:53

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως αγωνίζονται για συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες και αξιόπιστες και ζητούν άμεση δυνατότητα σύναψης Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Επαναφορά του Συλλογικού Δικαίου

26 Σεπ 2025 | 22:03
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 21:49

Sky express: Ενημέρωση των επιβατών για το πτητικό πρόγραμμα την 1/10/2025

Ενημέρωση των επιβατών για το πτητικό πρόγραμμα την 1/10/2025 λόγω πιθανής απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

26 Σεπ 2025 | 20:50

Αιγάλεω: 65χρονη δέχθηκε επίθεση από τσαντάκια - Την έστειλε στο νοσοκομείο: "Επεσα κάτω, χτύπησα, την πήρε και έφυγε..."

Mοτοσυκλετιστής, όχι μόνο της άρπαξε την τσάντα, αλλά δε δίστασε να την πετάξει κάτω, να την τραυματιστεί και να τη στείλει στο νοσοκομείο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 20:47

Ηγουμενίτσα: Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου Μάξιμου - Σε κατάσταση σοκ η 58χρονη οδηγός - "Ό,τι και να σας πω, το παιδί έφυγε"

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές είπαν το τελευταίο "αντίο" στον 11χρονο Μάξιμο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα - "Ξαφνικά ο μικρός πετάχτηκε μπροστά μου, δεν πρόλαβα να αντιδράσω" είπε η οδηγός

ΠΡΟΣΟΧΗ 26 Σεπ 2025 | 20:28

Μεγάλη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": Έως και 2 ώρες οι καθυστερήσεις στις πτήσεις

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να περιορίσουν κατά 25% τη χωρητικότητα στη διαχείριση της κυκλοφορίας στον εναέριο χώρο, στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" - Προβλήματα και στο "Μακεδονία"

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 Σεπ 2025 | 19:42

Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα: Εγδυσε τη σύντροφό του και την έδειρε μέσα στην εθνική οδό μπροστά στους γονείς του

Ολα έγιναν μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν επίσης οι ηλικιωμένοι γονείς του άνδρα

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΩΝ 26 Σεπ 2025 | 19:33

Τα πρώτα ευρήματα για τον θάνατο του 5χρονου παιδιού στη Φωκίδα - Απομακρύνεται η περίπτωση της μηνιγγίτιδας

Θα ακολουθήσουν εξειδικευμένες ιστολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 19:32

Τροχαίο με ανατροπή ΙΧ στην Κηφισιά - Απεγκλωβίστηκε σοαβαρά τραυματισμένη γυναίκα [βίντεο]

Το τροχαίο ατύχημα έγινε πολύ κοντά στο νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων, στη συμβολή της Αγίων Αναργύρων με την Ατλαντίδων, όπου συχνά καταγράφονται τέτοια περιστατικά λόγω παραβίασης του STOP.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 19:13

Αυλώνα: Συνελήφθησαν ο διευθυντής του βρεφονηπιακού σταθμού και η σύζυγός του - Τα μαλλιά του 2χρονου ξεριζώθηκαν με τη βία

Ο διευθυντής και η σύζυγός του υποστήριξαν ότι το παιδάκι πιάστηκε από τα μαλλιά για να μην πέσει και χτυπήσει - Η μαρτυρία της δασκάλας και η διαπίστωση του ιατροδικαστή

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MEGA 26 Σεπ 2025 | 18:58

Μαρίσσα Λαιμού: Από σήψη προήλθε ο θάνατός της, σύμφωνα με Βρετανό ιατροδικαστή - Το σενάριο για στρεπτόκοκκο Β' [βίντεο]

Ο Βρετανός ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως ο θάνατος της 30χρονης επήλθε μετά από σήψη, η οποία προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιο έντομο ήταν αυτό που την τσίμπησε.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 26 Σεπ 2025 | 18:46

"Μας κοροϊδεύουν" - Η αντίδραση του Πάνου Ρούτσι για την έγκριση του αιτήματος εκταφής του γιου του - Συνεχίζει την απεργία πείνας

Ο Πάνος Ρούτσι δεν θα κάνει κάποια δήλωση για την ώρα και θα συνεχίσει την απεργία πείνας εφόσον η εκταφή δεν συνδεθεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις - "Κάποιοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια" λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 26 Σεπ 2025 | 18:07

Β. Γιακουμάκης - Συγκινητικές στιγμές στο Σελλί Ρεθύμνου: Η αδερφή του παντρεύτηκε στον ναό που χτίστηκε στη μνήμη του

Ήταν το 2015, όταν το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, θα γινόταν συνώνυμο με τη λέξη "bullying"

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 26 Σεπ 2025 | 17:11

Άνω Πατήσια: Σύλληψη διαρρήκτη μπροστά στην κάμερα - Aκινητοποιήθηκε από πολίτες και ρεπόρτερ [Βίντεο]

Διαρρήκτης "μπούκαρε" σε σπίτι μπροστά σε τηλεοπτικό συνεργείο στα Άνω Πατήσια

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 16:17

Τροχαίο στη Μεσογείων: Λεωοφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ - Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων [βίντεο - εικόνες]

Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, από το ύψος του Ο.Α. 410, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 15:54

Απίστευτο σκηνικό στη Ν. Φιλαδέλφεια: Έπαιξαν ξύλο για την προτεραιότητα στο φανάρι - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην ΕΡΤ, οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν ενώ περίμεναν στο κόκκινο και στη συνέχεια συμφώνησαν να σταματήσουν λίγο πιο κάτω για να... λύσουν τις διαφορές τους

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 26 Σεπ 2025 | 15:53

Αυλώνας: "Του έλειπαν μαλλιά και είχε σημάδι στο χείλος" - Καταγγελία μητέρας για κακομεταχείριση 3χρονου σε ιδιωτικό σχολείο

Μητέρα καταγγέλλει τραυματισμό του 3χρονου παιδιού της σε ιδιωτικό σχολείο στον Αυλώνα. Διφορούμενες μαρτυρίες και ιατροδικαστική εξέταση σε εξέλιξη.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 26 Σεπ 2025 | 15:47
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 26 Σεπ 2025 | 15:30

Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": Μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις - Τι συμβαίνει με τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας

Σε ανακοίνωσή του, το αεροδρόμιο επιβεβαιώνει τα προβλήματα, χωρίς να δίνει εκτίμηση για την επαναφορά της κανονικής ροής των πτήσεων.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 15:13

Καραμπόλα με οκτώ οχήματα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πατησίων [βίντεο]

Η καραμπόλα συνέβη στο ρεύμα προς Πατησίων, στο ύψος της οδού Μπούσγου, στο Πεδίο του Άρεως - Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 15:02

Ηγουμενίτσα: Βίντεο δείχνει πώς έγινε το τροχαίο - Ούρλιαζε η μητέρα του 11χρονου - "Το παιδί μου!"

Σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο που δείχνει πώς έγινε η τραγωδία με θύμα τον 11χρονο Μάξιμο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 14:54

Τι πρέπει να κάνουμε για την κακοκαιρία που έρχεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής η κακοκαιρία θα φέρει έντονα φαινόμενα από αργά το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 14:35

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων - Δύο ελαφρά τραυματίες - Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα [εικόνες - βίντεο]

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα - Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ένας άνδρας και μία γυναίκα

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 14:30

"Καμπανάκι" Τσατραφύλλια για την κακοκαιρία: 100 τόνοι νερό ανά στρέμμα σε 6 περιοχές, ποσότητα που πέφτει σε 2-3 μήνες

Η προειδοποίηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την επικείμενη κακοκαιρία μετά τα στοιχεία που δίνουν τα μοντέλα πρόγνωσης

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 14:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 13:32

Πάτρα: Φωτιά στο Παναχαϊκό Ορος - Επιχειρούν 40 πυροσβέστες και 4 εναέρια [εικόνες]

Στο σημείο έχουν σπεύσει 40 πυροσβέστες 10 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 12:50

Πάνοπλοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κάνουν εντυπωσιακή έφοδο σε σπίτι 62χρονου - Επειδή εκοβε ξύλα παράνομα [βίντεο]

Μεγάλη επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε οικία 62χρονου στη Βόλβη Θεσσαλονίκης. Έκοβε ξύλα από το δάσος και τα πουλούσε.

ΘΡΗΝΟΣ 26 Σεπ 2025 | 12:31

Νέα τραγωδία στην οικογένεια του εικονολήπτη Γιώργου Παυλάκη: Πέθανε ο πατέρας του, μία εβδομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Ο 77χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό, μετά την κηδεία του γιου του.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 30-40 ΛΕΠΤΩΝ 26 Σεπ 2025 | 12:17

Aegean: Καθυστερήσεις σε πτήσεις στο "Ελ. Βενιζέλος" λόγω περιορισμού των αφίξεων από τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την Aegean, σημειώνονται καθυστερήσεις στις πτήσεις της τάξεως των 30-40 λεπτών κατά τις πρωινές ώρες, οι οποίες κλιμακώνονται στη διάρκεια της ημέρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 26 Σεπ 2025 | 12:13

Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ του Σαββάτου σε 8 περιοχές

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα "χτυπήσουν" το Σαββατοκύριακο.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254 26 Σεπ 2025 | 12:08
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ 26 Σεπ 2025 | 11:39

Αγριο ξύλο σε σχολείο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο με οίδημα ένας 12χρονος

Τα δύο αγόρια, συμμαθητές στην Α τάξη σε σχολείο του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης, μέχρι πρότινος έκαναν παρέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 11:34

Αρειος Πάγος για Τέμπη: Τα αιτήματα εκταφής μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν

Σύντομα αναμένονται απαντήσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τα αιτήματα εκταφής και ταυτοποίησης σορών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ 26 Σεπ 2025 | 10:44

Θρήνος στην Κίσαμο Χανίων για το 4χρονο παιδί – Πώς συνέβη η τραγωδία με το αγροτικό

Ο θάνατος του 4χρονου αγοριού που παρασύρθηκε χθες από όχημα έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

ΣΤΟ "ΠΡΩΙΝΟ" 26 Σεπ 2025 | 10:41
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Ερχεται έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για την κακοκαιρία - Προειδοποίηση Κολυδά για έντονα φαινόμενα

Μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο από σήμερα, αφού αναμένεται πτώση του υδράργυρου και θυελλώδεις άνεμοι - Προειδοποίηση μετεωρολόγων για επικίνδυνα φαινόμενα.

ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 26 Σεπ 2025 | 09:25

Κυψέλη: Ανήλικοι επιτέθηκαν με ξύλα σε 17χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο - Τρεις συλλήψεις

Το θύμα έλαβε τις πρώτες βοήθειες από μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια παραλήφθηκε από τη μητέρα του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 09:00

Σαν σήμερα: 25 χρόνια από το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα" - 81 νεκροί μέσα σε λίγα λεπτά [εικόνες]

Ήταν το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000 όταν το "Εξπρές Σαμίνα" έμελλε να γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας.

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:44

Η συγκίνηση του Νταλάρα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ: "Είναι το βαρύτερο δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ"

"Θα θέλαμε σήμερα, εκ μέρους του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Νταλάρα, τον ερμηνευτή που χάρισε φωνή στα "τραγούδια μας", στους αγώνες και τα όνειρα του λαού μας".

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:05

Καιρός: Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία από σήμερα - Ισχυρές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά, και να εκδηλώνονται ανά περιοχές βροχές και καταιγίδες.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 26 Σεπ 2025 | 06:47

Αργος Ορεστικό: Σε σοβαρή κατάσταση δύο φίλοι μετά από τροχαίο με μηχανή - Δεν φορούσαν κράνη

Μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, εξετράπη της πορείας της Η κατάσταση και των δύο ανδρών χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΔΕΙΤΕ 26 Σεπ 2025 | 06:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25 Σεπ 2025 | 23:35

Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων: "Η εκταφή που ζητά ο Ρούτσι δεν θα καθυστερήσει τη δίκη - Να εξεταστεί το συντομότερο"

Η Συντονιστική Επιτροπή θεωρεί ότι τυχόν απόφαση για εκταφή της σορού δεν θα επιφέρει καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης, δεδομένου ότι η σχετική δίκη, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν την Άνοιξη του 2026

ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ 25 Σεπ 2025 | 23:00

Μετακομίζει η Μεγάλη του Γένους Σχολή: Θα γίνουν έργα ενίσχυσης της στατικότητας του κτιρίου της

Ιδρύθηκε μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, από τον Πατριάρχη Γεννάδιο Σχολάριο το 1454, ως συνέχεια της Οικουμενικής Πατριαρχικής Σχολής που ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ 25 Σεπ 2025 | 22:46

Ηγουμενίτσα: Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του 11χρονου - Οδηγός είχε παρασύρει τη θεία του ενώ θήλαζε

"Ξαφνικά είδα μπροστά μου το παιδί. Πετάχτηκε με το πατίνι", είπε η 58χρονη οδηγός που παρέσυρε τον 11χρονο

ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 22:08
ΚΡΗΤΗ 25 Σεπ 2025 | 21:25

Τραγωδία στα Χανιά: Κατέληξε το 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Κίσσαμο

Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Κίσσαμο Χανίων

25 Σεπ 2025 | 20:53

Αιματηρό επεισόδιο στη Μεσαρά: Δύο αδέλφια εντοπίστηκαν μαχαιρωμένα σε χωράφι - Σοβαρά τραυματίας ο ένας

Δύο αδέλφια, κάτοικοι της περιοχής 29 και 32 ετών, βρέθηκαν αιμόφυρτα έπειτα από επίθεση με μαχαίρια σε χωράφι στη Μεσαρά

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 25 Σεπ 2025 | 20:02

Βοιωτία: Απούσα από τα ΚΕΠ η 62χρονη - Από τις 245 μέρες του 2025, δούλεψε τις 51 - Πήρε αναρρωτική 108 ημέρες και άδεια 22

Η 62χρονη γυναίκα πήρε συνεχόμενη αναρρωτική από 4/3 έως 20/6, σύνολο 108 ημέρες δηλαδή, με χαρτί από ιδιωτική κλινική.