Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια μέσω "αγγελιών".
Κάθε εμπλοκή της με το κύκλωμα μαστροπείας αρνήθηκε η 31χρονη, η οποία ενώπιον του ανακριτή, παρουσιάστηκε όχι ως εγκέφαλος – όπως κατηγορείται από τις αρχές, αλλά ως εκείνη που πάλευε να σώσει τα ανήλικα κορίτσια από την πορνεία.
Ο 34χρονος, που φέρεται να φωτογράφιζε τις ανήλικες μαθήτριες για ερωτικές αγγελίες, και ο 55χρονος, που κατηγορείται ότι ως πελάτης του κυκλώματος ασέλγησε σε βάρος μιας 15χρονης και μιας 17χρονης , και οι δυο ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι διέπρατταν αδίκημα, καθώς τα κορίτσια τους εμφανίζονταν ως... 20άρες!
Τελικά, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η 31χρονη και ο φερόμεος ως ο... φωτογράφος του κυκλώματος προφυλακίστηκαν, ενώ ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη μητέρα του 15χρονου θύματος να ξεσπά.
"Έκανα το σταυρό να μπουν όλοι "μέσα", ο 55χρονος είναι έξω, αλλά όση δύναμη έχω, όσο με βοηθάει η ΓΑΔΑ, η Αστυνομία, ο δικηγόρος μου θα τον χώσω μέσα. Όλους αυτούς που κάνανε αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Δεν θα το αφήσω έτσι", λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 15χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας – του νεότερου θύματος του κυκλώματος – έχει και άλλα στοιχεία στα χέρια της, τα οποία με αίτημά της στην ανακρίτρια, ζήτησε να ξανακαταθέσει, προκειμένου να τα παραδώσει στις αρχές.
Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί η 25χρονη συλληφθείσα και ένας ακόμη 64χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο από τα κορίτσια του κυκλώματος.