Kύκλωμα μαστροπείας: Μαρτυρία-σοκ 18χρονης

Η καθημερινή φρίκη, 50 άνδρες περνούσαν πάνω από το κορμί της. Οι μαστροποί έδιναν στα κορίτσια χάπια για την… μείωση του κύκλου περιόδου για να μην χάνουν πελάτες.

Kύκλωμα μαστροπείας: Μαρτυρία-σοκ 18χρονης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ. Οι μαστροποί κρατούσαν φυλακισμένες Μολδαβές, ανάμεσά τους δύο ανήλικες που τις υποχρέωναν να εκδίδονται καθημερινά. Περίπου 50 άνδρες περνούσαν πάνω από τα νεανικά κορμιά τους την ημέρα. Οι μαστροποί τους έδιναν χάπια για την… μείωση του κύκλου περιόδου προκειμένου να μην χάνουν έσοδα. Μία 18χρονη εγχειρίστηκε με γυναικολογικά προβλήματα και σε μία εβδομάδα, το κύκλωμα την ανάγκασε να εκπορνευτεί δίνοντάς της παυσίπονα!

Οι μαστροποί «ξέπλεναν» το μαύρο χρήμα σε κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών και σε… real estate ακινήτων, αγοράζοντας εστιατόριο στη Μήλο, οικόπεδο στα Χανιά και τρεις οίκους ανοχής σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα, ενώ εκμεταλλεύονταν συνολικά δέκα. Είχαν κάνει τέσσερα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης δίνοντας αμοιβή 2.000 ευρώ σε κάθε γαμπρό. Στις «φυλακές» των γυναικών είχαν τοποθετημένες κάμερες που παρακολουθούσαν από τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να ελέγχουν την κάθε τους κίνηση και να αποτρέπουν τυχόν ύποπτες επικοινωνίες προς συγγενείς ή αστυνομία.

Τα πορνικά έσοδα προκαλούν «ίλιγγο», καθώς σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, οι μαστροποί, από κάθε κοπέλα εξοικονομούσαν ημερησίως 800-1.000 ευρώ, περίπου 100.000 το τρίμηνο, 500.000 ευρώ τον χρόνο, με τα 15.000 ευρώ από αυτά να καταλήγουν σε κάθε κοπέλα.

Το συγκεκριμένο κύκλωμα, είχε ως αρχηγούς ένα ζευγάρι από την Αλβανία, συνελήφθησαν 15 μέλη του (12 αλλοδαποί-3ημεδαποί), και απελευθερώθηκαν 6 κοπέλες από την Μολδαβία, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικες. Από αυτές τις κοπέλες, το κύκλωμα είχε ετήσια κέρδη περίπου 3.000.000 ευρώ, ενώ λειτουργούσε από το 2015, χρονικό διάστημα που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι τα κέρδη τους κυμαίνονται στα 15.000.000 ευρώ!

«Δεν θα γυρίσεις σπίτι σου ποτέ»

Είναι συγκλονιστική η κατάθεση μιας 18χρονης κοπέλας από τη Μολδαβία, η οποία έπεσε θύμα των μαστροπών και ήταν εκείνη που προκάλεσε την εξάρθρωση του κυκλώματος. Μέσω μιας φίλης της, ήρθε σε επαφή με τους μαστροπούς, οι οποίοι της υποσχέθηκαν δουλειά… πωλήτριας, και κατάληξε να της πωλούν το κορμί της σε… 50 άνδρες την ημέρα. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε στις 4 Απριλίου 2019, όταν έφθασε με λεωφορείο στην Ελλάδα.«… μου ανακοίνωσε ότι δεν θα δουλέψω σαν πωλήτρια αλλά σαν εκδιδόμενη και με ρώτησε αν ξέρω τι να κάνω στη δουλειά αυτή. Εγώ τότε άρχισα να κλαίω, γιατί σοκαρίστηκα και τρόμαξα πάρα πολύ, είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω αυτή τη δουλειά και της ζήτησα να επιστρέψω στο σπίτι μου στην Μολδαβία. Εκείνη μου είπε ότι αν δεν πάω να δουλέψω δεν θα γυρίζω σπίτι μου ποτέ. Τελικά, επειδή δεν πήγα για δουλειά, με κλείδωσε σπίτι και έφυγε», καταθέτει το 18χρονο κορίτσι και την επόμενη μέρα η προαγωγός της άρπαξε το διαβατήριο και της υπέδειξε πως να βάφεται και πως να περπατά στο «σαλόνι» του οίκου ανοχής για να προσελκύει πελάτες. Στη συνέχεια της αγόρασε εσώρουχα, ρούχα, καλλυντικά και παπούτσια της… δουλειάς, ενώ της απαγόρευσε να μιλά και να δίνει στοιχεία επικοινωνίας της στους πελάτες.

Η 18χρονη συνεχίζει να συγκλονίζει: «Δούλευα καθημερινά δύο βάρδιες, 10:00-17:00 και 17:00-00:00, πραγματοποιούσα 30 ραντεβού κατά την πρωινή βάρδια και περίπου 25 κατά την απογευματινή βάρδια, ενώ το κάθε ραντεβού κόστιζε 20 ευρώ. Για κάθε βάρδια αμειβόμουν με 15 ευρώ. Ρεπό έπαιρνα μόνο όταν είχα περίοδο. Απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ, δούλεψα συνολικά 100 μέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιούσα κατά μέσο όρο περίπου 50 ραντεβού των 20 ευρώ ημερησίως, κάτι που αντιστοιχεί σε 100.000 ευρώ συνολικό κέρδος, που είχαν οι άνθρωποι για τους οποίους δούλευα ως εκδιδόμενη. Από όλα αυτά τα χρήματα, αυτό το διάστημα έχω λάβει συνολικά 4.000 ευρώ περίπου»

«… πόναγα και μου έδιναν χάπια»

Οι περιγραφές της κοπέλας είναι ανατριχιαστικές όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και να υποστεί εγχείρηση γυναικολογικής φύσεως: «Τέλη του μηνός Απριλίου του 2019, άρχισαν να με πονούν έντονα τα γεννητικά μου όργανα. Από τη μέρα που ξεκίνησα τη δουλειά μέχρι να αρχίσουν οι πόνοι, δούλευα καθημερινά πρωινή και απογευματινή βάρδια. Απευθύνθηκα λοιπόν, στην Α……….. για τους πόνους που ένιωθα, γιατί όπως μου είχε πει ήταν υπεύθυνη για μένα, αλλά αυτή δεν θέλησε να με βοηθήσει και το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει κάποια χάπια. Μετά από 1-2 ημέρες, ενώ δούλευα, παρουσιάστηκα στο ‘σαλόνι’, ένιωσα να ζαλίζομαι και έπεσα κάτω. Αμέσως, με πήγαν σε ένα νοσοκομείο. Εκεί με εξέτασαν τρεις γιατροί και τελικά μου είπαν ότι έπρεπε να κάνω θεραπεία γιατί είχα φλεγμονή και στη συνέχεια να κάνω εγχείρηση. Έκανα την εγχείρηση. Θα ήθελα να αναφέρω ότι στο νοσοκομείο μου είχαν κάνει ράμματα και μου είχαν πει οι γιατροί να πάω μετά από μερικές ημέρες για να μου τα βγάλουν, αλλά επειδή η Α………. αρνούταν να με πάει για να τα βγάλω, αναγκάστηκα να το κάνω μόνη μου και γι αυτό μου έχει μείνει κάτι στο εσωτερικό».

Το άτυχο κορίτσι μετά από μία εβδομάδα πήγε και πάλι για… δουλειά αλλά πονούσε γιατί εμφανίστηκε κύστη στα γεννητικά της όργανα, … «κάθε φορά που πήγαινα με πελάτη ένοιωθα σαν να με τρυπάνε με μαχαίρι και αυτή μου έλεγε δεν είναι τίποτα και ότι θα μου δώσει ένα χάπι και θα περάσει. Πράγματι, πήρα το χάπι, για δύο ώρες δεν πονούσα αλλά μετά άρχισα πάλι να πονάω και επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, οι πελάτες έκαναν παράπονα και ζητούσαν τα χρήματα τους πίσω».

Η τραγωδία συνεχίστηκε: «… ο γυναικολόγος μου είπε ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση γιατί η κύστη είχε γίνει ακόμη χειρότερη. Δεν έκανα, έπαιρνα κάτι αντιβιοτικά και συνέχιζα να δουλεύω. Παράλληλα, μου έδινε αντισυλληπτικά για να μειωθούν οι μέρες περιόδου και να δουλεύω περισσότερο. Εξαιτίας αυτών αντιμετωπίζω μέχρι και σήμερα προβλήματα με τον κύκλο της περιόδου μου».

Φωτο: Pixabay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΟ ΔΙΛΟΦΟ 17 Οκτ 2020 | 10:41

Έτοιμο το ηλεκτρονικό "μάτι" της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο -Πως θα λειτουργεί το Κέντρο διαχείρισης καμερών θερμικής απεικόνισης

Το νέο σύστημα δίνει εικόνα και επικοινωνία στα πληρώματα που επιχειρούν στις δύσβατες περιοχές του Έβρου, με αποτ'έλεσμα να έχει σχεδόν μηδενιστεί η ροή από εκεί.

ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 16 Οκτ 2020 | 07:15

Δίκη Χρυσής Αυγής: Έτοιμα τα κρατητήρια να υποδεχθούν τους καταδικασθέντες

Μετά τη δίκη η αστυνομία έχει προετοιμαστεί και για την ασφαλή "διαμονή" των ενόχων στις φυλακές.

ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ 15 Οκτ 2020 | 07:17

Χρυσή Αυγή: Η ώρα της φυλακής - Το σχέδιο Prison Safe

Πού θα μεταφερθούν όσα μέλη της Χρυσής Αυγής σταλούν στις φυλακές. Τι είναι το σχέδιο Prison Safe.

ΟΛΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 14 Οκτ 2020 | 07:27

Χρυσή Αυγή: Πώς θα γίνουν οι συλλήψεις - 80 αστυνομικοί στην task force της ΕΛΑΣ

Ο σχεδιασμός της ΕΛΑΣ για αυλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής από μικτά κλιμάκια αστυνομικών.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 13 Οκτ 2020 | 07:31

Δίκη Χρυσής Αυγής: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για συλλήψεις και μεταγωγές -"αστακού" προς τις φυλακές

Ο αστυνομικός σχεδιασμός μετά την ανακοίνωση των ποινών στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ 12 Οκτ 2020 | 07:19

Χρυσή Αυγή: Τι δείχνουν τα μηνύματα των στελεχών για τη δολοφονία Φύσσα

Οι επικοινωνίες των μελών της Χρυσής Αυγής αποτύπωσαν το κάλεσμα, την προετοιμασία της επίθεσης, την θανατηφόρα κατάληξη.

ΕΦΕΤΕΙΟ 09 Οκτ 2020 | 07:31

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα αποφασίζουν για τα ελαφρυντικά, Δευτέρα μάλλον η απόφαση και μετά...συλλήψεις

Στις 11 ξεκινά η διαδικασία. Συλλήψεις ή αυθόρμητες προσελεύσεις για τα πολιτικά στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής που κρίθηκαν ένοχα

ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 08 Οκτ 2020 | 07:35

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή: Σήμερα οι ποινές - Έρχονται συλλήψεις στελεχών της

Στις 12:30 η συνεδρίαση του δικαστηρίου για ελαφρυντικά στα μέλη της Χρυσής Αυγής. Αναμένονται συλλήψεις.

ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 07 Οκτ 2020 | 07:24

Δίκη Χρυσής Αυγής - Σε κλοιό το Εφετείο: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί [βίντεο]

Η δίκη της Χρυσής Αυγής και οι συγκεντρώσεις είναι το στοίχημα του χειμώνα για την Ελληνική Αστυνομία.

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 05 Οκτ 2020 | 07:39

Εν ψυχρώ δολοφονία στην Καλλιθέα: Νεκρός ο 60χρονος Βαγγέλης Πάλλης, ο λεγόμενος "Απάτσι" [εικόνες]

Νεκρός από σφαίρες έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Βαγγέλης Πάλλης, γνωστός με το παρατσούκλι "Απάτσι".

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ 03 Οκτ 2020 | 09:29

Κορονοϊός: "Κόκκινος" συναγερμός στα γηροκομεία της χώρας - Αγωνία για 20.000 ηλικιωμένους

Από τους εργαζόμενους γίνεται η διασπορά του κορονοϊού στα γηροκομεία και τις δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 30 Σεπ 2020 | 20:38

LRAD: Αυτά είναι τα δύο νέα "υπερόπλα" της ΕΛΑΣ στον Έβρο - Τέλος στις "οργανωμένες" εφόδους μεταναστών [Βίντεο]

Πρόκειται για δύο σύγχρονα ηχητικά-ηχοβολιστικά συστήματα, τα Long Range Acoustic Device, για την αντιμετώπιση επιθετικών ενεργειών στον Έβρο

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ 30 Σεπ 2020 | 07:51

Παράνομα "Airbnb" για μετανάστες σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας - "Ενοίκιο" 15 έως 40 ευρώ την ημέρα

Παράνομες ενοικιάσεις σε μετανάστες - Το ιδιότυπο "Airbnb" με ενοικιάσεις διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας.