Κρίσιμες είναι οι ώρες που περνά στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος Βολιώτης φοιτητής στο ΑΠΘ, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης. Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε στο "πρώτο βαγόνι" του τρένου στα Τέμπη, από το οποίο δεν γλίτωσε κανένας άλλος επιβάτης.
Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλύτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του magnesianews.gr, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία. Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς του. Μαζί και όλη η κοινωνία του Βόλου που βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας και προσεύχεται για το παιδί.
Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr