
Δέκα χιλιάδες ευρώ φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ενός 31χρονου εργάτη γης που βρέθηκε θαμμένος σε παραλία της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 31χρονο θύμα βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κρανίο του με μεταλικό αντικείμενο.
Το άψυχο σώμα είχε εντοπίσει την περασμένη Δευτέρα θαμμένο στην αμμουδιά ένας κάτοικος της περιοχής που είχε βγει για περπάτημα με το κατοικίδιό του και ειδοποίησε τις Αρχές.
Σύμφωνα με το Mega και το Live News, όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος με καταγωγή από την Αλβανία κουβαλούσε μαζί του τις οικονομίες μιας ζωής, που έφταναν περίπου τις 10.000 ευρώ. Το θύμα έκανε το λάθος να μιλήσει για το χρηματικό ποσό στον πρώην συγκάτοικό του την ώρα που διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του "TV BEST", Θέμης Κανελλόπουλος, το θύμα μαζί με τον 33χρονο πρώην συγκάτοικό του, μία 30χρονη Ελληνίδα και έναν 24χρονο Ρομά έφυγαν από το νυχτερινό μαγαζί με ένα αυτοκίνητο και κατέληξαν στην παραλία όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα.
Η αστυνομία εντόπισε τη σορό του και στη συνέχεια ακολούθησε ο εντοπισμός του 33χρονου και της 30χρονης στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αρχικά 1.100 ευρώ και στο σπίτι όπου διέμεναν άλλες 4.500 ευρώ. Παράλληλα, οι δυο τους είχαν προβεί σε πολλές αγορές, ενώ πρόσφατα διέμεναν και σε ξενοδοχείο.
Και οι τρεις φερόμενοι ως δράστες έχουν συλληφθεί, αρνούνται την τέλεση του εγκλήματος και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr