
Εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται για την ώρα η κατάσταση της υγείας του οπλίτη της ΕΛΔΥΚ, ο οποίος τραυματίστηκε από έκρηξη χειροβομβίδας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στην περιοχή Αγίου Μοδέστου στην Κύπρο.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Philenews.com, σύμφωνα με πληροφορίες, εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αμέσως μετά το συμβάν, του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού "τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Στρατιώτης Μ.Κ. ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr