Follow us

Κυψέλη: Προκαλεί ο πατέρας του 28χρονου που χτύπησε τον υπάλληλο καθαριότητας - "Φυλακή το παιδί για δύο ψιλομπουνιές;"

"Θα μου κλείσουν φυλακή το παιδί για 2 ψιλομπουνιές. Δεν τον σκοτώσανε. Ούτε μαχαίρι βγάλανε, σιδερογροθιές και σίδερα και πιστολιά" λέει ο πατέρας του 28χρονου που αναζητείται ακόμα για τον ξυλοδαρμό του δημοτικού υπαλλήλου στην Κυψέλη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΚΥΨΕΛΗ 28ΧΡΟΝΟΣ

Αναζητείται ακόμα από τις Αρχές ο 28χρονος που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του υπαλλήλου καθαριότητας, που έκανε τη δουλειά του στην Κυψέλη.

Από εκείνη τη νύχτα ο νεαρός κρύβεται και η αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει. Ο πατέρας του αποφασίζει να μιλήσει στην εκπομπή "Live News" του Mega, σε μια προσπάθεια να περάσει τα δικά του μηνύματα.

Στις δηλώσεις του κάνει λόγο για... λίγες μπουνιές που έριξε ο γιος του και για ένα θέμα που πήρε έκταση από τα Μέσα Ενημέρωσης. Μάλιστα, τονίζει πως το παιδί του έχει αποφασίσει να παραδοθεί.

"Εδώ κάθε μέρα εμείς πιτσιρικάδες παίζαμε μπουνιές και δεν κάναμε μηνύσεις, τρώγαμε ξύλο, κάναμε", είναι τα εξοργιστικά λόγια του.

Κυψέλη: Προκαλεί ο πατέρας του 28χρονου που χτύπησε τον υπάλληλο καθαριότητας - "Φυλακή το παιδί για δύο ψιλομπουνιές;"

Η εικόνα πάντως διαψεύδει τον πατέρα του κατηγορούμενου και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση. Ο πατέρας του μπορεί να λέει ότι έριξε δυο χτυπήματα όλα κι όλα στον άτυχο υπάλληλο, όμως στα βίντεο φαίνονται πάνω από 20 γροθιές στο κεφάλι.

"Ο πιτσιρικάς είχε πιει, βγήκε έξω να βοηθήσει τον φίλο του και έγινε αυτό που έγινε. Είχε πιει. Τους έβρισε, κατέβηκε κάτω ο άλλος. Δεν είναι ψυχολογικά καλά. Μην κάνει καμιά ζημιά φοβάμαι. Δεν θα αντέξει στη φυλακή αυτός", λέει.

Διαβάστε Επίσης

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον δεύτερο γιο του, καθώς στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και δικά του δαχτυλικά αποτυπώματα. Ο πατέρας του λέει, ότι εκείνος δεν ήταν παρών στην επίθεση:

"Ο μεγάλος δεν είναι καν μπλεγμένος, τι τον μπλέκουν τον μεγάλο; Ο μεγάλος δεν έχει μπλέξει καθόλου. Του βρήκαν ένα αποτύπωμα, δεν είναι ο μεγάλος μέσα ο γιος μου. Ο μεγάλος δεν έχει κάνει τίποτα. Γιατί μου το έχουν κάνει; Βρήκαν ένα αποτύπωμα. Φίλοι ήταν, έκαναν παρέα".

ΚΥΨΕΛΗ

Ο ίδιος έμαθε τα όσα έγιναν τη νύχτα της επίθεσης, μέρες αργότερα. Αρχικά όπως λέει, ο μικρότερος γιος του δεν ανέφερε το παραμικρό.

"Το είδα το βίντεο. Δεν τον γνώρισα, μετά τον γνώρισα. Μετά από 5 μέρες μου το είπαν. Το είδα στην τηλεόραση, τα έβρισα και εγώ και ήταν ο γιος μου χωρίς να το ξέρω".

Πώς και γιατί εκείνη τη νύχτα ο μικρότερος γιος του έφτασε στο σημείο να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής σε αυτό το εξοργιστικό βίντεο;

"Ο μικρός από τότε που χώρισε με την κοπέλα του είχε γίνει νευρικός. Δούλευε το παιδάκι, τον βοηθούσα και εγώ από εδώ, είναι καλό παιδί και έξυπνο και όλα. Την πάτησε, θα πάει τζάμπα μέσα, γιατί; Είναι χρυσό παιδί, ένας κούκλος είναι. Ένα παιδάκι μικρό είναι, αδύνατος, 65 κιλά άνθρωπος, τι να δείρει;".

Μετά την άγρια επίθεση, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματισμένος υπάλληλος προσπαθούσε να συνέλθει με τη βοήθεια συναδέλφων αλλά και κατοίκων της περιοχής.

"Στα δέματα δουλεύουν τα παιδιά μου. Έχουν δουλέψει ντελίβερι, έχουν φάει ξύλο στον δρόμο, έχουν φάει μπουνιές. Πόσες φορές έχουν φάει ξύλο; Τα έχουν δείρει εμένα τα παιδιά μου. Έκανα μηνύσεις εγώ;".

Διαβάστε Επίσης

"Θα μου κλείσουν φυλακή το παιδί για 2 ψιλομπουνιές;"

Χθες προφυλακίστηκε ο 34χρονος που είχε πάρει μέρος στην επίθεση και είχε ρίξει τα λιγότερα χτυπήματα στον υπάλληλο καθαριότητας.

Το πρωί απολογήθηκε η έγκυος αδερφή του, που βρέθηκε κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία. Αφέθηκε ελεύθερη και αποχώρησε από τα δικαστήρια χωρίς να κάνει δηλώσεις.

34ΧΡΟΝΟΣ

Τα δύο αδέρφια που αναζητούνται από τις Αρχές επεξεργάζονται τις επόμενες κινήσεις τους. Ο 28χρονος που είναι αδύνατον να αμφισβητήσει την παρουσία του, στην επίθεση βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση.

"Ένα ορφανό παιδί, έχει χάσει τη μάνα του 8 χρόνια. Δεν έχει μπλέξει ποτέ με ιστορίες. Απλώς είχε χωρίσει με την κοπέλα πριν από 4 χρόνια, 3 χρόνια, αυτά τα προβλήματα είχαμε".

Όπως λέει ο πατέρας των κατηγορούμενων, ο μεγαλύτερος γιος του εμφανίστηκε στην αστυνομία και επέστρεψε σπίτι. Αργότερα έμαθε πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για εκείνον: "Θα μου κλείσει εμένα φυλακή τον γιο μου για πλημμέλημα ο εισαγγελέας;".

Σε άλλο σημείο ο πατέρας των κατηγορούμενων λέει πως ο γιος του αναμένεται τις επόμενες ώρες να παραδοθεί, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Θα μου κλείσουν φυλακή το παιδί για 2 ψιλομπουνιές;".

"Δίκιο έχει ο άνθρωπος, χίλια δίκια έχει. Εγώ ζητάω συγγνώμη, τι φταίει ο άνθρωπος, πήγαινε στη δουλειά του. Να μας πετάξει τα σκουπίδια και να πάνε να τον χτυπήσουν; Φταίει ο άνθρωπος; Αλλά αυτά γίνονται κάθε μέρα. Από το πλημμέλημα, το κάνανε κακούργημα. Γιατί; Για ποιο λόγο να μου κλείσουν το παιδί φυλακή εμένα; Θα πάνε να παραδοθούν. Έχουν κανονίσει, έχω βάλει δικηγόρους.

Θα πάει να παραδοθεί, θα πει τι έγινε, θα ζητήσουμε συγγνώμη, χίλια συγγνώμη στον άνθρωπο αλλά άμα μου το κλείσει φυλακή το παιδί δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα μου κλείσει εμένα φυλακή τον γιο μου για πλημμέλημα ο εισαγγελέας; Ποιος είναι ο εισαγγελέας. Τον σκότωσε; Τον έκανε; Να πάει φυλακή. Θα μου κλείσουν φυλακή το παιδί για 2 ψιλομπουνιές. Δεν τον σκοτώσανε. Ούτε μαχαίρι βγάλανε, σιδερογροθιές και σίδερα και πιστολιά".

Το ποινικό παρελθόν των αδελφών

Ο πατέρας του 28χρονου, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ο γιος του είχε ποινικό παρελθόν, είπε: "Με την πεθερά του είχε γίνει μία παρεξήγηση στο παρελθόν. Αλλά αυτός δεν πήγε να κάνει μήνυση. Θα μου κλείσουν τα παιδιά μου εμένα φυλακή. Μη μου κλείσουν τα παιδιά μου φυλακή γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Αυτά γίνονται κάθε μέρα, γιατί το κάνετε θέμα τα κανάλια; Το παιδί είναι νευρικό, δεν είναι εγκληματίας, θα μου το καταστρέψετε".

Όπως αποκαλύπτει όμως το "Live News" και τα δύο αδέλφια έχουν ποινικό παρελθόν. Συνήθιζαν να δρουν μαζί και έχουν συλληφθεί αρκετές φορές.

Συγκεκριμένα:

-15/04/2015 παράβαση ΚΟΚ

-22/07/2015 παράβαση ΚΟΚ

-05/02/2017 παράβαση νόμου περί ναρκωτικών (κατοχή)

-10/05/2017 παράβαση νόμου περί ναρκωτικών (κατοχή)

-22/04/2019 παράβαση νόμου περί ναρκωτικών (κατοχή)

-01/09/2022 κλοπή

-08/07/2023 ενδοοικογενειακή βία

-22/07/2023 ενδοοικογενειακή βία

-04/09/2023 κλοπή τροχοφόρου

-29/12/2023 κλοπή τροχοφόρου

-07/03/2024 κλοπή τροχοφόρου

-27/03/2024 κλοπή τροχοφόρου

-28/04/2024 σωματική βλάβη (συναυτουργία)

-11/05/2024 κλοπή τροχοφόρου

-13/06/2025 βαριά σωματική βλάβη

Από την άλλη, ο 34χρονος που παραδόθηκε είχε συλληφθεί στις 28/02/2022 για παράβαση ΚΟΚ ενώ στις 13/06/2025 για σωματική βλάβη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Οι σειρές που θα κάνουν πάταγο το 2026

Από την αναβίωση του Baywatch και του "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι" μέχρι prequel αγαπημένων σειρών, συγκεντρώσαμε όλα όσα θα βλέπουν άπαντες, προσεχώς.

ΝΕΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ 05 Ιαν 2026 | 16:50

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο για τον ξυλοδαρμό του 30χρονου - Η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό του

Οι δύο νέοι κατηγορούμενοι διώκονται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατηγορία που βαραίνει συνολικά πλέον έξι άτομα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 04 Ιαν 2026 | 22:45

Φονικός ξυλοδαρμός 31χρονου σε μπαρ στην Πάτρα: Τρεις στο στόχαστρο της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία των τριών ατόμων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 02 Ιαν 2026 | 14:45

Ανάβυσσος: Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν 40χρονο για 16.000 ευρώ - Συνελήφθη 20χρονος

Ο 40χρονος ειδοποίησε τον πατέρα του με το κινητό τηλέφωνό του καθώς ο 20χρονος δεν του το αφαίρεσαι

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ 30 Δεκ 2025 | 20:37

Mενίδι: Συγκλονίζει ο υπάλληλος καθαριότητας που δέχθηκε άγρια επίθεση - "Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει"

Δέχθηκε βίαιη επίθεση από περίπου 15 Ρομά, την ώρα της αποκομιδής των απορριμμάτων

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ 30 Δεκ 2025 | 16:35

Γιάννης Τσουκαλάς: Ποιος είναι ο Ελληνας kickboxer που δέχτηκε επίθεση από δεκάδες άτομα πάνω στο ρινγκ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Τσουκαλάς στη Σερβία, μετά τη νίκη του κόντρα στον Βαχίντ Κιτσάρα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ 29 Δεκ 2025 | 07:45

Γκύζη: Λύτρωση μέσα από τον θάνατο έψαχνε ο 74χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Η γυναίκα ήταν κατάκοιτη πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, μια κατάσταση που φαίνεται πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί ο σύζυγός της.

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ 28 Δεκ 2025 | 17:34

Κυψέλη: "Δεν άντεχα άλλο" έγραψε σε σημείωμα ο ηλικιωμένος που μαχαίρωσε τη γυναίκα του - Σοκαρισμένη η γειτονιά

Νεκρός είναι ένας ηλικιωμένος ο οποίος επιτέθηκε στη σύζυγό του με μαχαίρι και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα διπλανού ακινήτου και έπεσε στο κενό

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ 28 Δεκ 2025 | 15:17

Κυψέλη: Ανδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον λαιμό και έπεσε από την ταράτσα - Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα

Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη που απευθυνόταν προς οικείο του πρόσωπο ότι δεν άντεχε άλλο την κατάσταση που βίωνε

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ 27 Δεκ 2025 | 21:57

Πάτρα: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε απορριμματοφόρο - Στο νοσοκομείο υπάλληλος καθαριότητας

Ο εργαζόμενος δεν φέρει σοβαρά τραύματα ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ 26 Δεκ 2025 | 17:59

Κυψέλη: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο - Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης [βίντεο]

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Δροσοπούλου από το ύψος της οδού Ανάφης στην Κυψέλη, μέχρι να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται το ύποπτο αντικείμενο

ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ 20 Δεκ 2025 | 18:23

Αυτόπτης μάρτυρας για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου από τον Νίκο Παππά: "Ο μοναδικός που ήπιε μπίρα χωρίς αλκοόλ"

"Είναι ο μοναδικός από την παρέα που πήρε μπύρα χωρίς αλκοόλ", είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Χαραμίδης για τον Νίκο Γιαννόπουλο.

ΒΓΗΚΕ... ΛΑΒΡΑΚΙ 18 Δεκ 2025 | 18:07

Ηράκλειο Κρήτης: Καταγγελία σε βάρος 28χρονου για revenge porn με ανήλικη, μίνι οπλοστάσιο στο σπίτι του

Ο νεαρός άνδρας από χωριό του Ηρακλείου θέλησε να εκδικηθεί ένα κορίτσι μόλις 14,5 ετών, στέλνοντας προσωπικές φωτογραφίες σε οικείο της πρόσωπο

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:41

Προκλητικός ο Παππάς για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: "Δεν θα αναλύσω σε ποια κατάσταση ήταν - Αντέδρασα λάθος"

"Από σεβασμό στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν θα αναλύσω δημόσια τουλάχιστον το τι έγινε", έγραψε ο Νίκος Παππάς