Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στα σύνορα Πολυγώνου με Γκύζη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 34χρονου άνδρα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, στην οδό Αμφείας, δύο οδηγοί μηχανών διαπληκτίστηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη μέση του δρόμου.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένας από τους δύο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 34χρονο στα πόδια.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Το θύμα είχε στη μηχανή και μια κοπέλα, η οποία δεν τραυματίστηκε από τα πυρά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν και περισυνέλεξαν δύο κάλυκες.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει έναν 31χρονο ως φερόμενο δράστη της επίθεσης και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Γκύζη: Πυροβολισμοί στη μέση του δρόμου μετά από καβγά οδηγών - Τραυματίστηκε 34χρονος [βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/b0/b08f326209144d41a36e9c58039c413f.jpg?anchor=topcenter)