«Κωσταλέξι»... μαστροπείας στο Γαλάτσι με θύμα 38χρονη

50χρονος φωτογράφος-«μαστροπός» κατηγορείται ότι επί 12 χρόνια με την απειλή δημοσιοποίησης γυμνών φωτογραφιών 38χρονης την εκβίαζε και την εξωθούσε στην πορνεία.

«Κωσταλέξι»... μαστροπείας στο Γαλάτσι με θύμα 38χρονη

«Κωσταλέξι»... μαστροπείας στο Γαλάτσι. Ένας 50χρονος φωτογράφος-«μαστροπός» κατηγορείται ότι επί... 12 χρόνια (2003-2015), με την απειλή δημοσιοποίησης γυμνών φωτογραφιών μιας 38χρονης γυναίκας, σε συγγενείς, φίλους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την έκανε υποχείριό του και την εξωθούσε στην πορνεία.

«Είχαμε σκηνές ερωτικού ξυλοφορτώματος, οργίων, κάψιμο με κεριά και σεξ με... φρούτα. Έκανα ότι ήθελε ο πελάτης ζωντανά. Υπήρχε κάποιος που έδωσε 5.000 δολάρια και ήθελε κάθε μέρα πριν κοιμηθεί να βλέπει δύο γυμνές γυναίκες να χαστουκίζονται»

Ο διαδικτυακός μαστροπός, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, ενώ η δικογραφία επιστράφηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός και άλλων γυναικών θυμάτων του 50χρονου φωτογράφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο μαστροπός αρκετές φορές ξυλοφόρτωνε την γυναίκα για να κάμψει τις αντιστάσεις της. Μετά από δύο απόπειρες αυτοκτονίας της γυναίκας το 2008, την χρησιμοποιούσε μόνο σε γυμνές φωτογραφήσεις, ενώ από το 2014, την εξανάγκαζε να κάνει ζωντανό διαδικτυακό... στριπτίζ και σεξ, μέσω ιστοσελίδας όπου ο χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή. Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα αρχεία του συλληφθέντα έχουν εντοπίσει άλλες 25 γυναίκες, οι οποίες αναζητούνται για να διαπιστωθεί αν είχαν πέσει και εκείνες θύματα σεξουαλικής και οικονομικής εκμετάλλευσης. Στο στούντιο-κολαστήριο εντοπίστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες με τις 2.500 να αφορούν γυμνές φωτογραφήσεις γυναικών.

Η απίστευτη περιπέτεια ξεκινά όταν, σύμφωνα με καταγγελία της 38χρονης, το 2003, σε ηλικία 26 χρόνων τότε, ανταποκρίθηκε σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων, έναντι χρηματικής αμοιβής, και επικοινώνησε με τον 50χρονο συλληφθέντα. Μετά την αρχική φωτογράφηση ο 50χρονος έπεισε την 38χρονη να προβεί σε γυμνή φωτογράφηση. «Μου έλεγε ότι είμαι πολύ ωραία γυναίκα και μπορεί να με κάνει μοντέλο» αναφέρει η 38χρονη στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια την απειλούσε, μέχρι και σήμερα, ότι θα κοινοποιούσε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, εξαναγκάζοντάς την σε περαιτέρω γυμνές φωτογραφήσεις. Από το 2004, ο 50χρονος, χρησιμοποιώντας τις ίδιες απειλές, εξανάγκαζε την 38χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και πράξεις βίας εναντίον της για να κάμψει τις αντιρρήσεις της. Από το 2008 ο 50χρονος χρησιμοποιούσε την 38χρονη μόνο σε γυμνές φωτογραφήσεις, εξαιτίας δύο αποπειρών αυτοκτονίας της, τη μία με χρήση χαπιών και την άλλη έκοψε τις φλέβες της με αποτέλεσμα την πολυήμερη νοσηλεία της. Από το 2014 την εξανάγκαζε να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.

«Είχαμε σκηνές ερωτικού ξυλοφορτώματος, οργίων, κάψιμο με κεριά και σεξ με... φρούτα. Έκανα ότι ήθελε ο πελάτης ζωντανά. Υπήρχε κάποιος που έδωσε 5.000 δολάρια και ήθελε κάθε μέρα πριν κοιμηθεί να βλέπει δύο γυμνές γυναίκες να χαστουκίζονται» περιέγραψε στους αστυνομικούς το 38χρονο θύμα.

Μετά από εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 50χρονο κατηγορούμενο, και προέβησαν σε έρευνα στο σπίτι και χώρο εργασίας του στο Γαλάτσι. Στα ηλεκτρονικά αποθηκευτικά μέσα που κατείχε εντοπίστηκαν αποθηκευμένα εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) ερωτικού περιεχομένου που απεικονίζουν - εκτός από την 38χρονη - και άλλες γυμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να διακριβωθούν. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• σταθερός Η/Υ, ο οποίος περιέχει 4 εσωτερικούς σκληρούς δίσκους σε διάταξη RAID,

• σταθερός Η/Υ που χρησιμοποιείται ως εξυπηρετητής (server) αρχείων, περιέχων 3 εσωτερικούς σκληρούς δίσκους,

•120 φωτογραφίες με γυμνές γυναίκες και φωτογραφικό άλμπουμ με 31 φωτογραφίες όμοιου περιεχόμενου και

• δύο κάρτες μνήμης

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποδεικτικά συναλλαγών πληρωμής - καταβολής χρημάτων στο όνομα του 50χρονου από την επίμαχη ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα όποια καταδεικνύουν την κερδοσκοπία του από την παράνομη δραστηριότητα. Αναμένεται και άρση του τραπεζικού του απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν έσοδα από την παράνομη δραστηριότητα. Ο ίδιος, σύμφωνα με αξιωματικούς της αρμόδιας υπηρεσίας, φαίνεται να βρίζει τον εαυτό του και να λέει χαρακτηριστικά: «Ήμουν χαζός και την έπαθα». Ο κατηγορούμενος έχει σπουδάσει πληροφορική και φωτογραφία, είναι παντρεμένος, με τη σύζυγό του να στέκεται στο πλευρό του σε αυτή την περιπέτεια, ενώ συνήγορος υπεράσπισής του είναι πρώην εισαγγελικός λειτουργός.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της έρευνας της υπόθεσης, οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναζητώντας στοιχεία από την περιήγησή σε ιστοσελίδες ζωντανού σεξ, προέβησαν στην διαπίστωση πως πολλές Ελληνίδες προσφέρουν… live sex μέσω web camera από τα... σαλόνια των σπιτιών τους, αναζητώντας με αυτόν τον τρόπο έσοδα για να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία.

«Κωσταλέξι»... μαστροπείας στο Γαλάτσι με θύμα 38χρονη
«Κωσταλέξι»... μαστροπείας στο Γαλάτσι με θύμα 38χρονη - εικόνα 2
«Κωσταλέξι»... μαστροπείας στο Γαλάτσι με θύμα 38χρονη - εικόνα 3
«Κωσταλέξι»... μαστροπείας στο Γαλάτσι με θύμα 38χρονη - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 18 Δεκ 2020 | 08:18

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Ρόδο: 31χρονη διεμφυλική ζούσε για 10 χρόνια φυλακισμένη σε τρώγλη

Μια υπόθεση από τη Ρόδο, με πρωταγωνίστρια μία 31χρονη, που θυμίζει "Κωσταλέξι" έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 15 Ιαν 2021 | 08:51

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο μετρό: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο δραστών της επίθεσης

Φωτογραφίες υπόπτων νεαρών που έχουν απασχολήσει για διάφορα αδικήματα, δείχνουν οι αστυνομικοί, στον 52χρονο σταθμάρχη, που δέχθηκε την επίθεση στο Μετρό.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 14 Ιαν 2021 | 14:27

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Η πρώτη κατάθεση του 52χρονου σταθμάρχη - "Με ακολούθησαν και με χτύπησαν πισώπλατα"

Οι αστυνομικοί έχουν καθαρή εικόνα των δραστών της επίθεσης στον σταθμάρχη από κάμερες ασφαλείας. Θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

ΜΕ ΑΜΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 14 Ιαν 2021 | 07:53

Μεγάλη κομπίνα με εικονικές συνταγογραφήσεις από 50χρονο καρδιολόγο και 67χρονο μαϊμού δικηγόρο από τη Συρία

Συνταγογραφούσαν παράνομα φάρμακα με το ΑΜΚΑ αλλοδαπών. Ο καρδιολόγος εργαζόταν και σε ιατρείο γνωστού επαγγελματικού συλλόγου, ενώ ο άεργος Σύρος είχε καταθέσεις που υπερβαίνουν τις 400.000 ευρώ…

ΜΟΝΟ ΓΚΛΟΜΠ, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΠΙΠΕΡΙΟΥ 14 Ιαν 2021 | 07:47

Πανεπιστήμια: Κάμερες, σύστημα ελεγχόμενης εισόδου και πανεπιστημιακή αστυνομία με ειδικές στολές χωρίς όπλα

Με την διαχείριση καμερών που θα τοποθετηθούν στα σημεία ελεγχόμενης πρόσβασης, θα λειτουργήσουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ 13 Ιαν 2021 | 12:59

Σε αυστηρό lockdown και η Σπάρτη - Ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων και διασπορά σε μεγάλες ηλικίες

Σε έκτακτα περιοριστικά μέτρα lockdown θα μπει η Σπάρτη λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά και της διασποράς σε μεγάλες ηλικίες.

ΔΡΑΣΤΗΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ 13 Ιαν 2021 | 08:13

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την ασέλγεια σε 5χρονη στο Κορωπί: "Μαμά με πήρε κάποιος και μου κατέβασε το βρακάκι"

Το αηδιαστικό περιστατικό ασέλγειας του 5χρονου κοριτσιού καταγράφηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε Ιππικό όμιλο.

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 13 Ιαν 2021 | 08:05

Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Ο δράστης είχε προσωπικά με έναν γιο του 53χρονου θύματος

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία των ερευνών και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 12 Ιαν 2021 | 18:50

Σοκ στο Κορωπί: Η ανατριχιαστική περιγραφή του πεντάχρονου παιδιού για την ασέλγεια - Χειροπέδες στον 20χρονο

Ο 20χρονος ομολόγησε την πράξη του - Το φρικτό περιστατικό έλαβε χώρα σε ιππικό όμιλο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες λειτουργούσε χωρίς άδεια.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 12 Ιαν 2021 | 11:08

Θράσος: Κρέμασαν πανό στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ υπέρ των 8 που επιτέθηκαν στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ [εικόνες - βίντεο]

Μικρή ομάδα φοιτητών προχώρησε σε μια προκλητική κίνηση στο ιστορικό κτίριο του ΕΚΠΑ, διαμαρτυρόμενη για την πανεπιστημιακή αστυνομία και υπερασπιζόμενη τα αίσχη των 8 συλληφθέντων σε βάρος του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 12 Ιαν 2021 | 07:55

Κάμερες σώματος στα ΜΑΤ: Επίσημη παρουσίαση - Πώς θα καταγράφουν live τις αστυνομικές επιχειρήσεις

Το υλικό από τις κάμερες θα αποθηκεύεται και θα διατηρείται μόνο στην περίπτωση διερεύνησης αξιόποινων πράξεων.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ 12 ΘΑΝΑΤΟΥΣ 12 Ιαν 2021 | 07:53

Ψευτογιατρός: Ο βίος και η πολιτεία του απατεώνα με τα άσπρα - Αναβολή μέχρι τις 28 Ιανουαρίου

36 άτομα έχουν καταθέσει ότι εξαπατήθηκαν από τον αναίσχυντο κομπογιαννίτη. Συγκλονιστικές μαρτυρίες των θυμάτων του.

ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 12 Ιαν 2021 | 07:48

Εγκλημα στον Νέο Κόσμο: Νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν νεκρό σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο

Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής και τα δύο παιδιά ήταν τα θύματα της επίθεσης, με τα πυρά να πέφτουν βροχή σε πλατεία γεμάτη με κόσμο.