Λαγούδη: Ποινική δίωξη στον γιατρό για φυσική αυτουργία σε δολοφονία

Κατά συγκεκριμένου προσώπου άσκησε δίωξη ο εισαγγελέας Αγρινίου με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία, για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

lagoudi-poiniki-diwksi-ston-giatro-gia-fusiki-autourgia-se-dolofonia
SHARE THIS
0
SHARES

Κατά συγκεκριμένου προσώπου άσκησε δίωξη ο εισαγγελέας Αγρινίου με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία αλλά και σύσταση συμμορίας, ως προς την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.  Ο άνθρωπος αυτός ανήκει στο στενό, φιλικό κύκλο της Λαγούδη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για το γιατρό και πρώην σύντροφο της γυναίκας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2018 στην παραλίμνια περιοχή της Μυρτιάς, στην Τριχωνίδα. 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ αγνώστων για πλήθος αδικημάτων μεταξύ των οποίων και αυτό της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή τόσο ο αδελφός όσο και τα παιδιά της 44χρονης μιλούσαν για δολοφονία, καθώς η Ειρήνη Λαγούδη δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει, όπως ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας. 

 

 

Φωτογραφία: Αρχείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook