
Ένα απρόβλεπτο τροχαίο με νταλίκα συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου, όταν έσκασε λάστιχο του μεγάλου οχήματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Lamiareport, στην νταλίκα έσκασε λάστιχο από την αριστερή πλευρά, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να βρεθεί πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος της Αταλάντης.
Ο οδηγός είχε ξεκινήσει από τη Βόρεια Ελλάδα και είχε προορισμό την πρωτεύουσα, ενώ το τροχαίο καταγράφηκε στην 145,8 χιλιομετρική θέση. Ευτυχώς μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε.
Στο σημείο βρέθηκε πλήρωμα του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, καθώς και πλήρωμα της Νέας Οδού, για τη σήμανση του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία διεξαγόταν κανονικά από το δεξί ρεύμα κυκλοφορίας και τη ΛΕΑ, καθώς το βαρύ όχημα έκλεισε όλη την αριστερή λωρίδα. Μεγάλος γερανός το μετέφερε λίγη ώρα αργότερα εκτός εθνικής οδού.
Δείτε τις φωτογραφίες:
![Λαμία: Έσκασε λάστιχο νταλίκας και κατέληξε στο τσιμεντένιο διάζωμα [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/d3/d324d777ec3246e0bd2ab287c8154742.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=600&)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr