X

Λάρισα: Μαστροπός εξανάγκασε γυναίκα να πάει με 6 άντρες - Το επόμενο βράδυ την πέταξε σε χωράφι

Την αληθινή κόλαση στα χέρια του αφεντικού της στο μπαρ έζησε μια 31χρονη γυναίκα, όταν αρνήθηκε να συνευρεθεί με άντρες, επικαλούμενη γυναικολογικό πρόβλημα.

Γράφει: TheToc team

Την απόλυτη κόλαση στα χέρια του αφεντικού της έζησε μια 31χρονη γυναίκα στη Λάρισα, που αρνήθηκε να συνευρεθεί και με άλλους πελάτες σε μπαρ, όταν το προηγούμενο βράδυ είχε εξαναγκαστεί να "πάει" με 6 άντρες μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε Επίσης

Ο 58χρονος εργοδότης της, ιδιοκτήτης μπαρ στη Λάρισα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μάη και κατηγορείται για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη, έπειτα από τη σχετική καταγγελία μιας 31χρονης γυναίκας από τη Λευκορωσία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθη­καν στην ΕΛ.ΑΣ., η 31χρονη βρέθηκε στη Λά­ρισα την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να εργαστεί, για λίγες ημέρες, σε νυχτερινό κέν­τρο διασκέδασης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελευθερία”, όταν η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες όπως είχε γίνει και το προηγούμενο βράδυ, ο 58χρονος συλληφθείς την οδήγησε σε άγνωστη ερημική αγροτική περιοχή και όπως η ίδια κατήγγειλε, πέταξε έξω από το αυτοκί­νητο τα προσωπικά της πράγματα και, ασκώντας σωματική βία, τραβώντας την από τα μαλ­λιά, την εξωθούσε να βγει και η ίδια από το αυτοκίνητο.

Η 31χρονη ενημέρωσε αστυνομικούς σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί και να παραμένει κρατούμενος. Η 31χρονη κατήγγειλε επίσης ότι σχολώντας από την εργασία της στο μπαρ της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, ο 58χρονος την οδήγησε σε άλλο μπαρ του νομού, όπου σε βοηθητικό οίκημα θα διέμενε με βάση και τη συμφωνία τους.

Διαβάστε Επίσης

Εκεί λοιπόν, εκμεταλλευόμενος τη δεινή οι­κονομική της κατάσταση, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες. Έτσι εκείνο χο βράδυ και σε βοηθητικό χώρο πίσω από το κατάστημα η 31χρονη συνευρέ­θηκε ερωτικά συνολικά με 6 άνδρες, λαμβάνοντας η ίδια 25 ευρώ τη φορά, χωρίς να είναι γνωστό το ποσό που συμφώνησε και εισέπραξε ο 58χρovos από τους "πελάτες”.

Την Κυριακή το βράδυ η 31χρονη, επικαλού­μενη γυναικολογικό θέμα, αρνήθηκε να συ­νευρεθεί με άλλους άντρες, με τον 58χρονο να την οδηγεί σε ερημική αγροτική τοποθεσία όπου -σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα- την εξύβρισε, της άσκησε σωματική βία, ενώ τραβώντας την από τα μαλλιά την εξώ­θησε να βγει από το αυτοκίνητο.

Κάτι που δεν συνέβη τελικά, με την 31χρονη αρχικά να κα­ταγγέλλει τον 58χρονο σε μπλόκο αστυνομι­κών στο ύψος της Γιάννουλης και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Ο 58χρονος συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.