X

Λάρισα: Πέθανε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Φανή Αγορίτσα

Η Φανή Αγορίτσα ήταν δραστηριοποιημένη στο χώρο της κεντροαριστεράς, αρχικά στο ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία στο ΚΙΝΑΛ με το οποίο ήταν και υποψήφια βουλευτής το 2019.

Γράφει: TheToc team

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη και άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια σε ηλικία 55 ετών, η Λαρισαία φιλόλογος Φανή Αγορίτσα.

Η εκλιπούσα ήταν επί μακρόν δραστηριοποιημένη στο χώρο της κεντροαριστεράς, αρχικά στο ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία στο ΚΙΝΑΛ με το οποίο ήταν και υποψήφια βουλευτής το 2019.

Νωρίτερα στις δημοτικές εκλογές του 2014, ήταν υποψήφια στο δήμο Λαρισαίων με τον συνδυασμό του πρώην υπουργού Έκτορα Νασιώκα.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της γονείς, αδελφό, νύφη και ανήψια.

Η εξόδιος ακολουθία της θα ψαλεί αύριο Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην παλαιά εθνική οδό.

Πηγή: onlarissa.gr

Διαβάστε Επίσης