Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας μετά από φωτιά που ξέσπασε στο ψητοπωλείο "Παραδοσιακό” στο κέντρο της πόλης.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα υδροφόρα οχήματα με 10 άντρες, καθώς και δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας.
![Λάρισα: Ψητοπωλείο στο κέντρο της πόλης τυλίχθηκε στις φλόγες [εικόνες-βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/2d/2d7a5b10d0f048089db921f2198714b2.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, από το χώρο απομακρύνθηκαν οι εργαζόμενοι, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά και παρακείμενη επιχείρηση εστίασης. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από την ψησταριά και γρήγορα επεκτάθηκε μέχρι την οροφή του κτίσματος.
Λίγο μετά τις 6.15 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση κατάσβεσης:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr