X

Λεμεσός: Τραγωδία με νεκρό βρέφος - Αναίσθητο στο κρεβάτι του το εντόπισαν οι γονείς

Όπως ανέφεραν οι γονείς στους γιατρούς, οι ίδιοι εντόπισαν το 2 μηνών βρέφος αναίσθητο στο κρεβάτι του και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Γράφει: TheToc team

Μία τραγική είδηση έρχεται στο φως από τη Λεμεσό της Κύπρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τους Σύρους γονείς του, βρέφος το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το cyprustimes.com.

Όπως ανέφεραν οι γονείς στους γιατρούς, οι ίδιοι εντόπισαν το 2 μηνών βρέφος αναίσθητο στο κρεβάτι του και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί προέβησαν στις απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο δυστυχώς διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό.

Η αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους αναμένεται να διαπιστωθεί κατά τη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί επί της σορού του, σε χρόνο που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ