X

Λέσβος: Καταγγελία ότι 60χρονος ασέλγησε σε 10χρονες φίλες του ανιψιού του

Το απόγευμα της Δευτέρας στο Πολυχνίτο Λέσβου καταγγέλθηκε η ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών δέκα ετών.

Γράφει: TheToc team

Το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Πολιχνίτου γονείς κατήγγειλαν έναν αλλοδαπό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων, σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosVoice.

Πιο συγκεκριμένα, μια παρέα ανήλικων παιδιών αποτελούμενη από τρία κορίτσια και ένα αγόρι έχοντας πάει να παίξουν, σταμάτησαν μετά το παιχνίδι τους σε κατάστημα εστίασης.

Εκεί φαίνεται πως τα είδε ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι 60 ετών. Πήγε στο τραπέζι τους με πρόσχημα τη σχέση του με το ανήλικο αγόρι καθώς είναι ανηψιός του.

Διαβάστε Επίσης

Μόλις ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και σηκώθηκαν να φύγουν ο άνδρας ρουμανικής καταγωγής τα ακολούθησε και τα πρόλαβε. Άρχισε να αγγίζει τα κορίτσια με ασελγείς πράξεις φιλώντας τα και αγγίζοντας τα σε απόκρυφα σημεία.

Όμως, το ένα κορίτσι πρόλαβε να φύγει και ειδοποίησε την μητέρα του η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο, πράγμα το οποίο αντιλήφθηκε ο αλλοδαπός και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια οι γονείς της 10χρονης πήγαν αμέσως στην αστυνομία και κατήγγειλαν το συμβάν με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον 60χρονο και να τον συλλαμβάνουν.