
Η Ειρήνη Μουρτζούκου λαμβάνει συνεχώς ερωτικά γράμματα μέσα στη φυλακή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό.
"Χθες δεν με πήρε, τζίφος. Δεν την αφήνει ο Αλεξανδρής μάλλον. Η Μουρτζούκου έχει δηλώσει ότι προτιμάει γυναίκες, δεν το έχει κρύψει. Δεν πάει να είναι μια στυγνή δολοφόνος, βλέπεις ότι υπάρχουν δεκάδες γυναίκες που της στέλνουν ερωτικές επιστολές", είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού.
"Η Ειρήνη φαίνεται να λαμβάνει συνέχεια ερωτικά γράμματα. Και ραβασάκια από συγκρατούμενές της και μάλιστα από συγκεκριμένη που κατηγορείται από ομοειδή εγκλήματα. Είναι αρκετά κοντά της στον θάλαμο που βρίσκονται και τις στέλνει κάποια ραβασάκια", είπε με τη σειρά της η δημοσιογράφος της εκπομπής Γιώτα Κηπουρού.
"Αυτή η γυναίκα που της στέλνει ερωτικό γράμμα, κατηγορείται για ένα απεχθέστατο έγκλημα που δεν μπορώ να περιγράψω το τι ήταν το έγκλημα αυτό. Μαθαίνω ότι στη φυλακή τα λένε μεταξύ τους. Οι φυλακισμένοι θεωρούν δεδομένο ότι το έκανε το έγκλημα", συνέχισε ο Λιάγκας.
Από την πλευρά του, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε: "Ξέρουμε τι γινόταν στη φυλακή και όταν έπεφτε το σαπούνι στο ντους. Η συγκεκριμένη γυναίκα δηλώνει μεγάλη καψούρα μαζί της. Της την πέφτει και δεν της κάθεται η Ειρήνη. Δεν της κάνει κλικ αυτή η γυναίκα".
"Ξέρετε ποια είναι η κολλητή της Ειρήνης; Αλλά μιλάμε για κολλητή. Η Ρούλα Πισπιρίγκου. Το αποκαλύπτω για πρώτη φορά! Δεν προαυλίζονται κανονικά γιατί φοβούνται ότι θα τις λιντσάρουν οι υπόλοιπες. Έχουν δικό τους προαύλιο και όταν ανοίγουν τα κελιά, πηγαινοέρχονται στο διάδρομο. Είναι κολλητές με τη Ρούλα, αυτοκόλλητες. Μου λένε άνθρωποι μέσα από τις φυλακές σε επίπεδο θαυμασμού η μία με την άλλη. Είναι σοκαριστικό!" κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr