LIDL Ελλάς: Κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη για 5η χρονιά, με σεβασμό στους εργαζομένους της

Η Lidl Ελλάς έχει δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον υποστήριξης με αμοιβές και παροχές για τους εργαζομένους της, που την ανέδειξε Κορυφαίο Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ελίνα Μαμμή
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΙΝΑ ΜΑΜΜΗ
LIDL

Πίσω από κάθε πετυχημένη επιχείρηση υπάρχει ένα πολύτιμο κεφάλαιο που είναι οι εργαζόμενοί της, το οποίο οφείλει να στηρίζει καθημερινά δημιουργώντας για εκείνους ένα περιβάλλον αριστείας μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να εξελιχθούν, οδηγώντας την στην επιτυχία.

Η Lidl Ελλάς έχει αποδείξει έμπρακτα ότι σέβεται τους εργαζομένους της και φροντίζει να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες υποστήριξής τους σε κάθε επίπεδο, διασφαλίζοντας ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας.

Ως επιβράβευση της φιλοσοφίας της που θέτει τους εργαζόμενους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δράσης της, η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute, με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τη φετινή χρονιά, το Top Employers Institute εντόπισε και βράβευσε πάνω από 1.600 κορυφαίους εργοδότες από 120 χώρες και εδάφη σε 5 ηπείρους.

LIDL Ελλάς: Κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη για 5η χρονιά, με σεβασμό στους εργαζομένους της

Το τρίπτυχο της στρατηγικής της Lidl Ελλάς που την ανέδειξε Top Employer 2021

Η κατάκτηση του τίτλου του Top Employer 2021 σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν είναι απλή υπόθεση.

Για να φτάσει μέχρι εκεί, η Lidl, επένδυσε στρατηγικά σε θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δημιουργώντας από online συστήματα εκπαίδευσης για τους εργαζομένους στα καταστήματα και τις αποθήκες, μέχρι προγράμματα ανάπτυξης ηγετών νέας γενιάς και πρόσβαση στην πλατφόρμα του LinkedIn Learning.

Όλα αυτά κάνοντας πάντα προσεκτικά βήματα, με συνοχή και συνέχεια, ώστε όλες οι ομάδες εργαζομένων να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία και τις ευκαιρίες που χρειάζονται.

Ακόμα, η εταιρεία δεν σταματά να επενδύει στην ευημερία των εργαζομένων, αφού ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έθεσε ως κυρίαρχο μέλημά της τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειάς τους.

Επιπρόσθετα, φρόντισε τη διευκόλυνση των εργαζομένων της για να προσαρμοστούν άμεσα στις νέες συνθήκες εξ αποστάσεως εργασίας, μέσα από το digitalization των HR διαδικασιών και τους νέους τρόπους εργασίας.

Επένδυση στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της

Για το 2021, η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Lidl Ελλάς έχει ήδη προγραμματίσει επενδύσεις που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της, και πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ σε προγράμματα και δράσεις για την διασφάλιση της ευημερίας τους.

Διαμορφώνοντας ένα ασφαλές και αισιόδοξο περιβάλλον εργασίας, η εταιρεία εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης για όλους, αναγνωρίζοντας παράλληλα την απόδοση με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια.

LIDL

Πιο ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά

Κατανοώντας ότι οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από το αίσθημα της εργασιακής ασφάλειας, ακόμη και σε συνθήκες αβεβαιότητας, η Lidl Eλλάς έχει διατηρήσει σταθερούς τους μισθούς του προσωπικού της, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

Ακόμα, η εταιρεία ενδυναμώνει διαρκώς την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίου, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας σε καταστήματα, logistics centers και γραφεία.

Φυσικά, η σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων της Lidl Ελλάς είναι πάντα προτεραιότητά της, και ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Η εταιρεία στήριξε και τους 6.400 εργαζομένους της από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι σήμερα, προσφέροντάς τους ενίσχυση πάνω από 6.000.000€ με τη μορφή διατακτικών τροφίμων.

LIDL

Οι προτεραιότητες για το 2021

Αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της, η η Lidl Ελλάς έχει θέσει ως προτεραιότητά της για το 2021 τα θέματα Diversity and Inclusion και διττής εκπαίδευσης.

Στο κομμάτι του Diversity and Inclusion, να τονίσουμε ότι ήδη το 40% των Μελών της Διοίκησης είναι γυναίκες, ενώ από γυναίκες αποτελείται το 66% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας, οι οποίες λαμβάνουν ίσο μισθό με τους άνδρες συναδέλφους τους σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα.

Στο κομμάτι της διττής εκπαίδευσης, η Lidl Ελλάς προετοιμάζει ήδη ένα πρωτοποριακό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, οι νέοι θα έχουν τη σημαντική ευκαιρία να ενταχθούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στην αγορά εργασίας, εξασφαλίζοντας υψηλές απολαβές και γρήγορη εξέλιξη σε μια μεγάλη εταιρεία που αποδεδειγμένα σέβεται τους εργαζομένους της.

Κάθε αναγνώριση, δίνει στη Lidl Ελλάς τη δύναμη να συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά, προσφέροντας στους εργαζομένους της όλα όσα χρειάζονται, όλα όσα τους κάνουν καλύτερους, όλα όσα τους κάνουν να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Για να φτάσουν όλοι στην δική τους προσωπική κορυφή.

Εξάλλου για την Lidl Ελλάς καμία κορυφή δεν είναι αρκετή.

Μάθετε περισσότερα στο team.lidl.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 23 Σεπ 2021 | 11:23

Φωτεινή Γεωργαντά: H κόρη Έλληνα βιομήχανου που παντρεύτηκε τον εκκεντρικό Ρώσο πρίγκιπα

Ποια είναι η Φωτεινή Γεωργαντά που παντρεύτηκε τον εκκεντρικό Ρώσο πρίγκιπα: Ο Έλληνας βιομήχανος πατέρας, η γνωριμία με τον πρίγκιπα και το πρωτόκολλο.

ΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΕ 10 Σεπ 2021 | 07:28

Λίλιμπετ Νταϊάνα: Η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν και επίσημα στη σειρά διαδοχής - Γιατί καθυστέρησε η αναγνώρισή της

Η σειρά διαδοχής της Λίλιμπετ Νταϊάνα, ο γαλαζοαίματος που εκτόπισε από τη θέση του και η λαϊκή απαίτηση για μια φωτογραφία της.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 07 Σεπ 2021 | 07:20

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Fake ο έρωτας με τον Ντόντι - Εκτός κάμερας την φώναζε "κυρία"

"Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν κοιμόταν μαζί με τον Ντόντι, ήταν fake το ειδύλλιο", τονίζει υπάλληλος του Αλ Φαγέντ που τους έβλεπε καθημερινά.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 03 Σεπ 2021 | 13:39

Αιφνιδίως στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα η πριγκίπισσα Σαρλίν: Η επιπλοκή μετά το τετράωρο χειρουργείο

Η ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης της πριγκίπισσας Σαρλίν που εισήχθη στο νοσοκομείο με ψευδώνυμο μέσα στη νύχτα.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ" 03 Σεπ 2021 | 07:27

Μυρτώ Αλτίνογλου: Η γιατρός με το γλυκό χαμόγελο & τα παιδιάστικα μάτια που λάτρεψε ο Μίκης Θεοδωράκης

"Δεν μπορώ πια να ζήσω μακριά σου. Η μόνη παρηγοριά είναι το γράμμα σου": Τα ερωτικά γράμματα του Μίκη Θεοδωράκη στην αιώνια αγαπημένη του Μυρτώ Αλτίνογλου.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ 02 Σεπ 2021 | 11:34

Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη: Όταν ο Θεοδωράκης έκλαψε επί σκηνής ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου στο Καλλιμάρμαρο

Η μέρα που ο Μίκης Θεοδωράκης "λύγισε" μπροστά στους χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν για το έργο του.

400 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 24 Σεπ 2021 | 10:02

Δράμα: Νεκρός 60χρονος αρνητής που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

60χρονος αρνητής του εμβολιασμού, νόσησε, αρνήθηκε να πάρει αντιβίωση αντιβίωση και εκείνος δεν την έλαβε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 24 Σεπ 2021 | 09:44

Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης

Θλίψη στο ελληνικό θέατρο για την απώλεια του Μιχάλη Γούναρη.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑΡΣΟΣ 24 Σεπ 2021 | 09:29

Άγνωστη Ελλάδα: Τα "Μετέωρα" της Κορινθίας με τα λεία, κάθετα βράχια και τη σκοτεινή ιστορία [βίντεο]

Ένα χαρακτηριστικό του μέρους είναι τα πολλά τρεχούμενα νερά. Από παντού πέφτει νερό, σαν να βρέχει.

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ 24 Σεπ 2021 | 09:27

Αποκαλυπτικές καταθέσεις για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε σεξουαλικά στη Θεσσαλονίκη: "Είχα παγώσει"

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες θυμάτων του γυναικολόγου στη Θεσσαλονίκη ερχονται στο φως.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΗΣ 24 Σεπ 2021 | 08:57

Εγκλημα στη Ρόδο: Ο 40χρονος είχε πάει με έναν μπράβο στη δουλειά πρώην συντρόφου του και την απειλούσε

"Ο δράστης πήγε στον χώρο εργασίας της μαζί με έναν μπράβο, τη βρήκε και την απείλησε να αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του", τόνισε ο δικηγόρος της.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑ 24 Σεπ 2021 | 08:51

Βασιλακόπουλος: Δεν γίνεται να ρισκάρεις το ανοσοποιητικό ενός παιδιού με φυσική λοίμωξη

"Αν το παιδί σου μετά νοσήσει σοβαρά, θα τρελαθείς", τόνισε ο καθηγητής Βασιλακόπουλος.

ΤΟ "ΒΕΒΑΡΥΜΜΕΝΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ 24 Σεπ 2021 | 08:05

Εγκλημα στη Ρόδο: Μια ημέρα πριν το φονικό την παρακολουθούσε με νοικιασμένο αυτοκίνητο - Είχε χακάρει τον υπολογιστή της

Το "βεβαρυμμένο" παρελθόν του δράστη του εγκλήματος στη Ρόδο, είχε οδηγήσει δύο γυναίκες να ζητήσουν βοήθεια από τις αρχές, καταγγέλλοντας τα επικίνδυνα ξεσπάσματα του.