LIDL Ελλάς: Κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη για 5η χρονιά, με σεβασμό στους εργαζομένους της

Η Lidl Ελλάς έχει δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον υποστήριξης με αμοιβές και παροχές για τους εργαζομένους της, που την ανέδειξε Κορυφαίο Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ελίνα Μαμμή
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΙΝΑ ΜΑΜΜΗ
LIDL

Πίσω από κάθε πετυχημένη επιχείρηση υπάρχει ένα πολύτιμο κεφάλαιο που είναι οι εργαζόμενοί της, το οποίο οφείλει να στηρίζει καθημερινά δημιουργώντας για εκείνους ένα περιβάλλον αριστείας μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να εξελιχθούν, οδηγώντας την στην επιτυχία.

Η Lidl Ελλάς έχει αποδείξει έμπρακτα ότι σέβεται τους εργαζομένους της και φροντίζει να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες υποστήριξής τους σε κάθε επίπεδο, διασφαλίζοντας ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας.

Ως επιβράβευση της φιλοσοφίας της που θέτει τους εργαζόμενους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δράσης της, η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute, με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τη φετινή χρονιά, το Top Employers Institute εντόπισε και βράβευσε πάνω από 1.600 κορυφαίους εργοδότες από 120 χώρες και εδάφη σε 5 ηπείρους.

LIDL Ελλάς: Κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη για 5η χρονιά, με σεβασμό στους εργαζομένους της

Το τρίπτυχο της στρατηγικής της Lidl Ελλάς που την ανέδειξε Top Employer 2021

Η κατάκτηση του τίτλου του Top Employer 2021 σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν είναι απλή υπόθεση.

Για να φτάσει μέχρι εκεί, η Lidl, επένδυσε στρατηγικά σε θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δημιουργώντας από online συστήματα εκπαίδευσης για τους εργαζομένους στα καταστήματα και τις αποθήκες, μέχρι προγράμματα ανάπτυξης ηγετών νέας γενιάς και πρόσβαση στην πλατφόρμα του LinkedIn Learning.

Όλα αυτά κάνοντας πάντα προσεκτικά βήματα, με συνοχή και συνέχεια, ώστε όλες οι ομάδες εργαζομένων να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία και τις ευκαιρίες που χρειάζονται.

Ακόμα, η εταιρεία δεν σταματά να επενδύει στην ευημερία των εργαζομένων, αφού ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έθεσε ως κυρίαρχο μέλημά της τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειάς τους.

Επιπρόσθετα, φρόντισε τη διευκόλυνση των εργαζομένων της για να προσαρμοστούν άμεσα στις νέες συνθήκες εξ αποστάσεως εργασίας, μέσα από το digitalization των HR διαδικασιών και τους νέους τρόπους εργασίας.

Επένδυση στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της

Για το 2021, η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Lidl Ελλάς έχει ήδη προγραμματίσει επενδύσεις που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της, και πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ σε προγράμματα και δράσεις για την διασφάλιση της ευημερίας τους.

Διαμορφώνοντας ένα ασφαλές και αισιόδοξο περιβάλλον εργασίας, η εταιρεία εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης για όλους, αναγνωρίζοντας παράλληλα την απόδοση με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια.

LIDL

Πιο ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά

Κατανοώντας ότι οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από το αίσθημα της εργασιακής ασφάλειας, ακόμη και σε συνθήκες αβεβαιότητας, η Lidl Eλλάς έχει διατηρήσει σταθερούς τους μισθούς του προσωπικού της, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

Ακόμα, η εταιρεία ενδυναμώνει διαρκώς την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίου, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας σε καταστήματα, logistics centers και γραφεία.

Φυσικά, η σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων της Lidl Ελλάς είναι πάντα προτεραιότητά της, και ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Η εταιρεία στήριξε και τους 6.400 εργαζομένους της από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι σήμερα, προσφέροντάς τους ενίσχυση πάνω από 6.000.000€ με τη μορφή διατακτικών τροφίμων.

LIDL

Οι προτεραιότητες για το 2021

Αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της, η η Lidl Ελλάς έχει θέσει ως προτεραιότητά της για το 2021 τα θέματα Diversity and Inclusion και διττής εκπαίδευσης.

Στο κομμάτι του Diversity and Inclusion, να τονίσουμε ότι ήδη το 40% των Μελών της Διοίκησης είναι γυναίκες, ενώ από γυναίκες αποτελείται το 66% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας, οι οποίες λαμβάνουν ίσο μισθό με τους άνδρες συναδέλφους τους σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα.

Στο κομμάτι της διττής εκπαίδευσης, η Lidl Ελλάς προετοιμάζει ήδη ένα πρωτοποριακό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, οι νέοι θα έχουν τη σημαντική ευκαιρία να ενταχθούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στην αγορά εργασίας, εξασφαλίζοντας υψηλές απολαβές και γρήγορη εξέλιξη σε μια μεγάλη εταιρεία που αποδεδειγμένα σέβεται τους εργαζομένους της.

Κάθε αναγνώριση, δίνει στη Lidl Ελλάς τη δύναμη να συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά, προσφέροντας στους εργαζομένους της όλα όσα χρειάζονται, όλα όσα τους κάνουν καλύτερους, όλα όσα τους κάνουν να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Για να φτάσουν όλοι στην δική τους προσωπική κορυφή.

Εξάλλου για την Lidl Ελλάς καμία κορυφή δεν είναι αρκετή.

Μάθετε περισσότερα στο team.lidl.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ 02 Φεβ 2021 | 07:40

Βασιλική οικογένεια: Tι δείχνει το απαγορευμένο ντοκιμαντέρ του 1969 που "έκοψε" η βασίλισσα Ελισάβετ

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ απαγόρευσε την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ που έδειχνε πώς ήταν ως μητέρα με τα παιδιά της - Τα απίστευτα στιγμιότυπα [Βίντεο]

ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΙΗΤΡΙΑ 02 Φεβ 2021 | 07:38

Αμαντα Γκόρμαν: H 22χρονη ποιήτρια της ορκωμοσίας υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων

Η λαμπερή Αμάντα Γκόρμαν που συγκίνησε με το ποίημά της στην ορκωμοσία Μπάιντεν, μόλις υπέγραψε με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων [Εικόνες].

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ SUN 01 Φεβ 2021 | 07:39

Διαψεύδει η Μέγκαν: Το παλάτι με υποχρέωσε να αλλάξω το πιστοποιητικό του Άρτσι

"Είναι γελοίο & προσβλητικό": Η Μέγκαν Μαρκλ απαντά για την αλλαγή ονόματος στο πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι και ρίχνει όλη την ευθύνη στο παλάτι.

ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ 28 Ιαν 2021 | 07:54

Η ξυπόλητη Βασίλισσα: Η απροσδόκητη εμφάνιση της Μάξιμα στο παλάτι χωρίς παπούτσια

Και οι βασίλισσες κάνουν λάθη και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας δεν αποτελεί την εξαίρεση...

27 Ιαν 2021 | 14:34

Lifebuoy: Ο "θρύλος" με την ιερή αποστολή να σώζει ανθρώπινες ζωές στις πανδημίες

Το θρυλικό "σωσίβιο" Lifebuoy γεννήθηκε με σκοπό το κοινό καλό, τότε που οι έννοιες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της κοινωνικής αποστολής ήταν εντελώς άγνωστες.

27 Ιαν 2021 | 11:12

Samsonite: Σχεδιάζει το μέλλον των αποσκευών, με έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα και το design

Στη σημερινή εποχή που τα πάντα αλλάζουν, η Samsonite δημιουργεί έξυπνες, μοντέρνες λύσεις για τους ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 27 Ιαν 2021 | 08:00

Κέιτ Μίντλετον: Ο άγραφος κανόνας που κατέρριψε στην τελευταία της εμφάνιση

Η σκωτσέζικη νότα στο ντύσιμo της Κέιτ Μίντλετον και το φόρεμα που κατέρριψε έναν κανόνα του κόσμου της μόδας.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΒΕΡΤΟΥ 27 Ιαν 2021 | 07:59

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση - δεν γιόρτασε ούτε τα γενέθλιά της

Η περιπέτεια του πρίγκιπα Αλβέρτου που έχει "τσακίσει" την πριγκίπισσα Σαρλίν.

ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ 25 Φεβ 2021 | 21:20

Μπιμπίλας: Νέες καταγγελίες- Φαίνεται θα καταθέσουμε και άλλο φάκελο στην εισαγγελία

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωρίζει περιπτώσεις ηθοποιών που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά και διστάζουν να το αναφέρουν φοβούμενοι μη χάσουν την δουλειά τους

"ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ" 25 Φεβ 2021 | 20:57

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά με εξώδικο στις καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό του ηθοποιού

"Ψευδείς και συκοφαντικούς" χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξώδικό του

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 25 Φεβ 2021 | 20:51

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: "Άγνοια" δηλώνουν δυο μάρτυρες υπεράσπισης - Ο Κούγιας δεν τους ρώτησε αν γνώριζαν κάτι

"Ήμαστε, αμφότεροι, αταλάντευτοι στην καταδίκη κάθε είδους σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας", λενε δύο μάρτυρες υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.