Εισβολή ληστών με καλάσνικοφ στο δημαρχείο Μενιδίου [φωτό]

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας έγινε στο δημαρχείο Αχαρνών στο Μενίδι. Οι δράστες έφτασαν κρατώντας καλάσνικοφ ως τον 2ο όροφο.

listes-me-kalasnikof-mpoukaran-sto-dimarxeio-menidiou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας έγινε στο δημαρχείο Αχαρνών στο Μενίδι. Οι δράστες έφτασαν κρατώντας καλάσνικοφ ως τον 2ο όροφο. 

Το περιστατικό έγινε στις περίπου 9 το πρωί. Δύο άτομα κρατώντας όπλα, ο ένας είχε ενδεχομένως καλάσνικοφ, έφτασαν ως τις οικονομικές υπηρεσίες του δημαρχείου που είναι στον δεύτερο όροφο.

Εκεί βρήκαν λιγοστούς υπαλλήλους, καθώς δεν είχαν ανοίξει ακόμα οι υπηρεσίες, τους απέιλησαν φωνάζοντάς τους και έφυγαν χωρίς να πάρουν κάτι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. 

Έσπευσαν να εξαφανιστούν με όχημα, το οποίο ήταν κλεμένο και εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε κοντινό σημείο.

Αντιδήμαρχος: Είναι σε πανικό όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους

Ο αντιδήμαρχος κ. Βρεττός μιλώντας στο ΟΡΕΝ ανέφερε: "Μπήκαν τρεις δράστες βαριά οπλισμένοι, με τύπου καλάσνικοφ όπλα, στο Δημαρχείο, ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι δύο ανέβηκαν πάνω. Απείλησαν με τα όπλα τους υπαλλήλους".

"Φορούσαν κουκούλες, υπήρχαν και πολίτες που είναι πανικόβλητοι, έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν τι έχει συμβεί. Με ψυχραιμία το αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι" περιέγραψε ο αντιδήμαρχος και πρόσθεσε:

"Έφυγαν τελικά χωρίς να πάρουν τίποτα, έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια. Δεν πήραν κάτι γιατί δεν είχαν εικόνα που βρίσκονται τα ταμεία. Δεν έχουμε κάμερες μέσα στο Δημαρχείο. Δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες... Όλοι είναι καλά στην υγεία τους αυτό μας ενδιαφέρει. Είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι σε πανικό όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους".

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook