X

Πύρινη κόλαση στην Κερατέα - Προμηνύεται δύσκολη νύχτα με πολλές διάσπαρτες εστίες

Ένας ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο από την φωτιά στο σπίτι του, στο Τογάνι Κερατέας - Σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες

Γράφει: TheToc team

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ των περιοχών Μανούτσο και Μητροπίσι στην Κερατέα.

Οπως έγινε γνωστό ένας ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός μέσα στο κτίσμα που βρισκόταν, στην περιοχή Τογάνι Κερατέας.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, οι πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Κερατέα, βρήκαν νεκρό τον ηλικιωμένο, μέσα σε ένα πλινθόκτιστο κτίσμα στο οποίο διέμενε.

Ο Σταύρος Πετρόπουλος, αντιδήμαρχος Σαρωνικού, ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ ότι το γηροκομείο στην Παλαιά Φώκαια εκκενώθηκε επιτυχώς.

"Η κατάσταση είναι τραγική, έχουμε επτά κατάκοιτους ανθρώπους" επισήμανε. Στην περιοχή φτάνουν ακόμη 6 ασθενοφόρα και πούλμαν συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Σπίτια έχουν καταστραφεί από τις φλόγες και σύμφωνα με τον Σκάι η πυροσβεστική κάνει λόγο για ανέμους και 8 μποφόρ.