X

Άγιοι Ισίδωροι: Έφυγε ο παπα-Δημήτρης; Η διορία της Ιεράς Συνόδου και ο κλειστός Ναός

Την απομάκρυνση του παπα-Δημήτρη Λουπασάκη από τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, ζήτησε η Ιερά Σύνοδος, μετά την ιστορία με τα "θαύματα"

Γράφει: TheToc team

Κλειστός και άδειος φαίνεται να είναι ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, κάτι που οδηγεί πολλούς να αναρωτιούνται, αν εν τέλει ο πατέρας Δημήτρης Λουπασάκης, έχει φύγει από εκεί.

Η Ιερά Σύνοδος είχε δώσει διορία στον παπά Δημήτρη Λουπασάκη να εγκαταλείψει τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και να επιστρέψει στην ενορία του, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στου Ζωγράφου.

Διαβάστε Επίσης

Ο παπά Δημήτρης φέρεται να έχει στα χέρια του, το σχετικό έγγραφο και μάλιστα πηγές εικάζουν πως προτίθεται να σεβαστεί την απόφαση του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Υπενθυμίζεται ότι, την απομάκρυνση του παπά Δημήτρη Λουπασάκη, από τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, εισηγήθηκε η Ιερά Σύνοδος, μετά την ιστορία με τα "θαύματά" του. Πιστοί συνέρρεαν στην εκκλησία, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις.

Ο πάτερΛουπασάκης ισχυρίζεται ότι κάνει θαύματα χάρη σε έναν σταυρό- κειμήλιο από τους Ιερούς Τόπους- κατ΄άλλους από τον Σταυρό του Ιησού- θαύματα όμως που δεν επιβεβαιώνονται, αλλά αντίθετα φαίνονται σαν μια ακόμα απάτη.

Διαβάστε Επίσης