
Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.
Δράστης της τριπλής δολοφονίας ήταν ένας 76χρονος αιγυπτιακής καταγωγής και έμπιστος της οικογένειας Καρνέση, καθώς ήταν επί δεκαετίες επιστάτης σε σπίτι της οικογένειας.
Τα θύματα της επίθεσης ήταν η 77χρονη ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Βλασάκης 80 ετών, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι ένας πρώην καπετάνιος, ο Ηλίας Κουκουλάρης 75 ετών, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας.
"Ήταν ένα άγριο και προσχεδιασμένο έγκλημα"
Ο Γιάννης Ηρειώτης, δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια, σύμφωνα με την οποία απευθύνεται έκκληση να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση της τριπλής δολοφονίας με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.
"Διαδίδονταν φήμες που ήταν ανυπόστατες, περί σπιτιού που του έκαναν έξωσης (σ.σ. του 76χρονου), περί απολύσεως, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα", δήλωσε.
"Πήγε στοχευμένα. Δεν δικαιολογείται κανένας λόγος της ενέργειάς του. ήταν ένα προσχεδιασμένο και άγριο έγκλημα. Είχε απολυθεί τον Μάρτιο του 2023, είχε πάρει αποζημίωση 75.000 ευρώ, είχε 500.000 σε καταθέσεις στην Ελλάδα. Με 500.000 ευρώ 75 ετών, τι να ανησυχήσει;".
Μεταξύ άλλων σημείωσε πως το σπίτι που είχε παραχωρηθεί στον 76χρονο δεν άνηκε στις αδερφές Καρνέση, αλλά τον Σπύρο Καρνέση και δεν τίθεται θέμα έξωσης.
"Για κάποιο λόγο υπήρχε μίσος του ανθρώπου προς τις αδερφές Καρνέση. Δεν γνωρίζω γιατί υπάρχει το μίσος. Δεν αποκλείεται κάποιος να τον "φόρτιζε", αλλά κανείς δεν το ξέρει. Επειδή επιλήφθηκε αμέσως η αστυνομία κατάλαβε ότι ανατράπηκαν τα σχέδιά του, είδε ότι προφανώς δεν είχε ελπίδα να ολοκληρώσει το σχέδιό του και προέβη στο απονενοημένο διάβημα", κατέληξε ο δικηγόρος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr