Τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό, έκανε η Μαρίνα Πατούλη, μετά την είδηση ότι ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης διαγνώστηκε θετικός.
Τόσο η ίδια όσο και ο γιος τους βρέθηκαν αρνητικοί, ενώ όπως ενημέρωση η κ. Πατούλη, δεν έχει καθόλου συμπτώματα. Ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο θα τεθεί σε απομόνωση για 3-4 ημέρες έως ότου ξανακάνει τεστ.

"Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά.
Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό. Μαρίνα Πατούλη", έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.
Πατούλης: "Πώς κόλλησα κορονοϊό"
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, όπου αποκάλυψε πώς κόλλησε κορονοϊό.
"Όχι, δεν έχω συμπτώματα. Την Παρασκευή είχε έρθει ένας δήμαρχος στο γραφείο. Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός. Ο αντιπεριφερειάρχης μου ο κ. Πέππας χθες έκανε τεστ, βγήκε θετικός, οπότε έκανα κι εγώ σήμερα. Και βγήκα κι εγώ θετικός. Θα κάνουμε ό,τι λέει το πρωτόκολλο, προφανώς. Κάναμε και στην σύζυγο και στον γιο, είναι αρνητικοί" είπε ο κ. Πατούλης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr