Στην εξιχνίαση ληστείας που έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκοπούλου τον περασμένο Δεκέμβριο προχώρησε το τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου- Μεσογαίας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι 2 δράστες (37 και 41 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι το μεσημέρι της 20-12-2023 κινούμενοι με δίκυκλο εισήλθαν σε κατάστημα ταχυμεταφορών στο Μαρκόπουλο, και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων επετεύχθη η ταυτοποίηση των δραστών και η πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης.
Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες το πρωί και μετά από έρευνα στο σπίτι και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•ρουχισμός που φορούσαν κατά την τέλεση της ληστείας,
•20- γραμμ. μεθαδόνης,
•2 κινητά τηλέφωνα και
•η επιχειρησιακή τους μοτοσυκλέτα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τι είχε συμβεί
Έναν "εφιάλτη" βίωσε, ένας 37χρονος υπάλληλος στα ΕΛΤΑ την Τετάρτη (20/12) στο Μαρκόπουλο, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα το μεσημέρι (14:25), απειλώντας τον, πως εάν δεν του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο θα τον πυροβολούσε.
Ο υπάλληλος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, μη έχοντας άλλη επιλογή, υπέκυψε στην απειλή του δράστη και του παρέδωσε τα χρήματα που είχε από τις εισπράξεις.
Χωρίς να χάσει χρόνο ο δράστης, μόλις πήρε τη λεία του από το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Παπαδημητρίου, επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr