Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα Παρασκευή (17/7) συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου στην αγαπημένη ηθοποιό Μάρω Κοντού, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 15 Ιουλίου, σε ηλικία 92 ετών.
Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τη Μάρω Κοντού ήταν και η Άντζελα Γκερέκου, εμφανώς συντετριμμένη, η οποία βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας και απέτισε φόρο τιμής στη σπουδαία ηθοποιό.
Όπως ανακοινώθηκε, η σορός της βρέθηκε στις 11:00 στη Μητρόπολη Αθηνών και πρόκειται να ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Βρεφών "Μητέρα", του οποίου η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου είχε διατελέσει πρόεδρος.
Τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία εκφώνησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στενός φίλος της επί σειρά ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάρω Κοντού του είχε εκφράσει μία ιδιαίτερα συγκινητική επιθυμία για την επόμενη συνάντηση της παρέας τους: να κρατήσουν μία θέση στο τραπέζι για εκείνη και να αφήσουν μπροστά στην άδεια καρέκλα της ένα ποτήρι ουίσκι και ένα αναμμένο τσιγάρο.