
Το μεσημέρι της Κυριακής (19/09) έφυγε από τη ζωή στα 82 της χρόνια η Μάρθα Καραγιάννη, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Φωτογραφία NDP
Ο στενός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο, λίγο πριν λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.
"Μου έλαχε να φύγει από τη ζωή τη στιγμή που μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο", δήλωσε ο γνωστός ψυχιάτρος στη σημερινή εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star.
Ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι με το που πληροφορήθηκε την απώλειά της, την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και αφού την ακούμπησε στο πρόσωπο, έμεινε να μιλάει στο άψυχο σώμα της για 10 λεπτά, κάτι που σήμαινε δώρο για εκείνον.
"Δε θέλω να κουράσω κανέναν. Δε θέλω να απασχοληθεί κανένας μαζί μου. Δε θέλω να είμαι μια γηραιά κυρία που θα ναι ανήμπορη", πρόσθεσε έπειτα για την επιθυμία που είχε.
Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της, η μεγάλη ηθοποιός κρατούσε μπαστούνι.
Ήταν η περίοδος, όπου η σπουδαία ηθοποιός είχε καταβληθεί, λόγω των οργανικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και όχι εξαιτίας κάποιας πνευματικής αστάθειας και δη άνοιας που της καταλόγιζαν, ξεκαθαρίζει ο κύριος Σούρας στη Ζήνα Κουτσελίνη.
Ο ίδιος διέψευσε και όσα γράφονταν τον τελευταίο καιρό για ραγδαία επιδείνωση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη.
H κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο στις 12:00.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων , τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση του ιδρύματος το "Σπίτι του Ηθοποιού".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr