X

Μάρτης, γδάρτης: Χιόνισε στην Πάρνηθα - Τσουχτερό κρύο στο λεκανοπέδιο Αττικής [εικόνες]

Τα βόρεια και ανατολικά τμήματα της Πάρνηθας είδαν το χιόνι να επιστρέφει - Ως αποτέλεσμα η θερμοκρασία υποχώρησε σημαντικά στην Αττική

Γράφει: TheToc team

Ασθενής χιονόπτωση καταγράφηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου στην περιοχή της Πάρνηθας, στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του βουνού. Το φαινόμενο έφερε έντονο κρύο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Οι οδηγοί και οι επισκέπτες της Πάρνηθας καλούνται να είναι προσεκτικοί, καθώς η ολισθηρότητα μπορεί να αυξηθεί στις ορεινές διαδρομές -ιδιαίτερα όσο περνά.

Διαβάστε Επίσης

Η χιονόπτωση αναμένεται να ενισχυθεί τις επόμενες ώρες, με τη θερμοκρασία να παραμένει χαμηλή. Όλα αυτά υπενθυμίζουν ότι ο Μάρτιος είναι σχεδόν πάντα ένας ιδιαίτερος μήνας από άποψης καιρού, αφού το πολύ ανοιξιάτικο σκηνικό των προηγούμενων ημερών, έδωσε τη... σκυτάλη στην επιστροφή σε χειμώνα.

Δείτε τις εικόνες με το χιόνι στην Πάρνηθα από το Forecast Weather Greece: