Νύχτα επεισοδίων ήταν το Σαββατόβραδο στη Λαμία, με πρωταγωνιστές δυστυχώς ανήλικα άτομα, αγόρια και κορίτσια!
Στο πιο σοβαρό από αυτά, το οποίο συνέβη περίπου στις 21:00’, όπως κατέγραψε το LamiaReport, ενεπλάκησαν δύο παρέες κοριτσιών που φέρεται να είχαν… "διαδικτυακές" διαφορές, τις οποίες είπαν να λύσουν διά ζώσης!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σταμάτησε για λίγο μέχρι και η κυκλοφορία, καθώς οι διερχόμενοι οδηγοί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Τέσσερα, τουλάχιστον, κορίτσια πιάστηκαν μαλλί με μαλλί και σε κάποια στιγμή τα δύο κατάφεραν να σύρουν από τα μαλλιά ένα τρίτο κορίτσι το οποίο και το πέταξαν με δύναμη στο πεζοδρόμιο στην αρχή της οδού Σκληβανιώτη στο κτίριο που είναι ο ΟΤΕ.
Ευτυχώς αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν γρήγορα στο σημείο και μάλιστα προσήγαγαν τα τρία από αυτά - το τέταρτο κορίτσι πρόλαβε και εξαφανίστηκε - ηλικίας από 14 έως 16 ετών, στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport εκεί κλήθηκαν και οι γονείς τους, που εφόσον δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, δε θέλησαν να δοθεί συνέχεια.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, δεν ήταν το μοναδικό. Είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα, επεισόδιο μεταξύ αγοριών στην πλατεία Διάκου, ενώ στις 22:00’ ακολούθησε ένα ακόμη στα σκαλάκια της πλατείας Ελευθερίας, στο ύψος της οδού Ναυαρίνου. Και στις δύο περιπτώσεις, οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων, εξαφανίστηκαν με την εμφάνιση των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ.