X

Μαχαίρωσε δύο μαθητές στην Ιτέα: Σε εφιάλτη κατέληξε το πάρτι για την πενταήμερη [βίντεο]

Σε σοκ γονείς και μαθητές Λυκείου στην Ιτέα, μετά το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε σε πάρτι που έκαναν τα παιδιά για να μαζέψουν χρήματα για την πενθήμερη.

Γράφει: TheToc team

Σε σοκ είναι οι γονείς αλλά και οι μαθητές Λυκείου στην Ιτέα, μετά το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε σε πάρτι που έκαναν τα παιδιά για να μαζέψουν χρήματα για την πενθήμερη.

Ο άγριος καυγάς σε πάρτι παραλιακού κέντρου διασκέδασης ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, για ανεξήγητο λόγο, μεταξύ μαθητών της Γ’ Λυκείου και ενός εξωσχολικού προσκεκλημένου.

Τα παιδιά είχαν διοργανώσει αυτό το πάρτι προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Κάποια στιγμή ένας εξωσχολικός φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε δύο παιδιά στο πόδι, με το ένα μάλιστα πιο σοβαρά. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Οι μαθητές ισχυριζονται ότι το παιδί που έβγαλε το μαχαίρι δεν είναι από το σχολείο τους.

Το Λιμεναρχείο της Ιτέας διεξάγει έρευνες για να βρει ποιο είναι αυτό το άτομο που μπήκε στην χοροεσπερίδα και προκάλεσε αυτό το περιστατικό.