Με ταξί η μεταφορά μαθητών στην επαρχία

Για την μεταφορά μαθητών με ταξί στην περιφέρεια της Αχαϊας συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

me-taksi-i-metafora-mathitwn-stin-eparxia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σήμερα θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό της ανάθεσης κατόπιν διαπραγμάτευσης των δρομολογίων της μεταφοράς των μαθητών.

Πρόκειται για την ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ταξί. Η δράση αυτή, περιλαμβάνει τους Δήμους Πατρέων, Αιγιάλειας, Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Οι οδηγοί που θα κάνουν αίτηση θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής: δελτίο Ταυτότητας, άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια οδήγησης, αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, πρόσφατο φύλλο Τεχνικού Ελέγχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδότηση σε περίπτωση εκπροσώπησης.

Η 7η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας στις 12.30 το μεσημέρι.

φωτογράφος: ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook