X

Μega: Όργιο αυθαιρεσιών σε ελεύθερες παραλίες εν μέσω κορονοϊού

Ξαπλώστρες νοικιάζονται χωρίς αποδείξεις και χωρίς να τηρούνται τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, ενώ καντίνες σερβίρουν από μπύρες μέχρι κοκτέιλ

Γράφει: TheToc team

Όργιο αυθαιρεσιών παρατηρείται σε ελεύθερες παραλίες εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, στην ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας οι αυθαιρεσίες φαίνεται πως έχουν γίνει σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαπλώστρες νοικιάζονται χωρίς αποδείξεις και χωρίς να τηρούνται τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, ενώ καντίνες σερβίρουν από μπύρες μέχρι κοκτέιλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ώρα είναι λίγο μετά τις 10.00 το πρωί και ο κορονοϊός δεν άλλαξε τίποτα στη μεθοδολογία των υπευθύνων της καντίνας. Ο κάθε πελάτης μπορεί να πάρει όσες ξαπλώστρες θέλει και να τις βάλει όπου επιθυμεί. Αρκεί, όπως λένε οι υπεύθυνοι, να είναι στο οπτικό τους πεδίο για να ελέγχουν με το μάτι.

Μετά τις ξαπλώστρες αγοράζονται ένα κοκτέιλ, μία μπύρα και δύο νερά με το αντίτιμο να φθάνει στα 15 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόδειξη όμως γράφει 4,40 ευρώ. Η χρέωση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega για τις τρεις ξαπλώστρες δεν υπάρχει.

Eπίσης σημειώνεται πως οι ξαπλώστρες δεν απολυμαίνονται και τοποθετούνται αυθαίρετα