Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Εύβοια, στον δήμο Καρύστου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στη 1 παρά 20 το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των δυνάμεων.
Ακόμη στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι 7 μποφόρ ωστόσο δεν απειλείται κάποια κατοικημένη περιοχή.
Η φωτιά έχει προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αλλά και στις τηλεφωνικές γραμμές.
Χωρίς σταθερό τηλέφωνο έχουν μείνει τα χωριά της περιοχής.
"Είμαστε όλο το χωριό χωρίς ρεύμα και χωρίς σταθερό τηλέφωνο" λέει κάτοικος του χωριού Καλλιανοί στο evima.gr.
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στο evima.gr καίγονται κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή.
"Όντως και μεις στο Φρύγανι δεν έχουμε ρεύμα… Έχει μεγάλο μέτωπο, αν δεν έρθουν αεροπλάνα δεν ξέρω που θα φτάσει και τι θα μείνει", λένε κάτοικοι της περιοχής.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν μέχρι στιγμής 29 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr