Για τα μάτια μιας γυναίκας έγινε το παρ΄ ολίγον μακελειό σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι το απόγευμα της Τρίτης (12/11), με τους δύο τραυματίες από πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με το Star, ένας νεαρός Ρομά κατηγορούσε τον έναν από τους δύο άνδρες που τραυμάτισε ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό με τη γυναίκα του. Ο 25χρονος που τραυματίστηκε βρισκόταν στο σημείο με την οικογένειά του. Ο δεύτερος τραυματίας είναι ο 19χρονος ξάδερφος του 25χρονου.
Ο δράστης ζήτησε από τα δύο ξαδέρφια να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του, όπου τους κλείδωσε μέσα και ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός. Στη συνέχεια έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί.
Ο δράστης πρόλαβε να διαφύγει, με τις Αρχές να τον αναζητούν.
Η σύζυγος του τραυματία δήλωσε: "Κατηγορεί τον άντρα μου ότι τα είχε με τη γυναίκα του και ο άντρας μου του λέει πες μου τι έχει γίνει και του λέει θα σε πυροβολήσω. Ο σύζυγός μου πρόλαβε να τρέξει και η σφαίρα τον πέτυχε στον ώμο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr