X

Μεσολόγγι: Θρίλερ με τον θάνατο του 75χρονου ψαρά - Φέρει προθανάτια χτυπήματα σε μέτωπο και αυχένα - Τι εκτιμούν οι Αρχές [βίντεο]

Ενώ ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό, τα χτυπήματα που εντοπίστηκαν στο μέτωπο και στον αυχένα του, έρχονται να περιπλέξουν τις συνθήκες γύρω από τα αίτια της τραγωδίας.

Γράφει: TheToc team

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του 75χρονου ψαρά από το Μεσολόγγι, η σορός του οποίου βρέθηκε μετά από μέρες στην Κυλλήνη.

Ενώ ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό, τα χτυπήματα που εντοπίστηκαν στο μέτωπο και στον αυχένα του, έρχονται να περιπλέξουν τις συνθήκες γύρω από τα αίτια της τραγωδίας.

Είναι χτυπήματα που προήλθαν από ατύχημα ή από τυχόν επίθεση που δέχτηκε το θύμα πάνω στη βάρκα του;

Η κόρη του θύματος δηλώνει συντετριμμένη στο Mega. Μέσα στον πόνο της, όπως λέει, περιμένει να μάθει πώς ο πατέρας της οδηγήθηκε στον θάνατο.

Διαβάστε Επίσης

"Το χαρτί γράφει ότι η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Θα ολοκληρωθεί ο φάκελος και θα σταλεί στον εισαγγελέα και από εκεί, είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία", είπε.

Οι εξηγήσεις που της έχουν δοθεί μέχρι στιγμής για τον θάνατο του πατέρα της, δεν την έχουν καλύψει. Από την πρώτη στιγμή τόσο εκείνη όσο και μια σειρά από στενοί συγγενείς της, θεωρούν απίθανο ο 75χρονος να έκανε κάποιο λάθος.

Τι συνέβη στο θύμα τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του; Γιατί δεν εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε όταν ξεκίνησε από το σπίτι; Τα τραύματα στη σορό του, πόσο συμβατά είναι με μια ενδεχόμενη πτώση;

"Κολυμπούσε ναι, εννοείται, πολύ καλά. Πριν πνιγεί δηλαδή έπρεπε να ξεβρακωθεί; Δηλαδή πως αιτιολογείται ότι βρέθηκε με το εσώρουχο;", αναρωτήθηκε η κόρη του.

Τι εκτιμούν οι Αρχές

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα και για το τι μπορεί να έχει συμβεί ο δημοσιογράφος.

"Αναφέρεται η εγκληματική ενέργεια, όμως αφήνουν τα περιθώρια οι ερευνητές της υπόθεσης να έχει χτυπήσει στο μέτωπο -έχει κάταγμα στο πρόσωπό του- και χτύπημα στον αυχένα. Αυτό το χτύπημα στον αυχένα μπορεί να προέρχεται και από τη λεγόμενη ανάκρουση. Δηλαδή να χτύπησε στο πρόσωπο και μετά να έκανε προς τα πίσω το κεφάλι του".

Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει ιστολογική εξέταση, θα γίνει όμως τοξικολογική εξέταση.

Διαβάστε Επίσης

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη του Παναγιώτη Ντόριζα χάθηκαν το Σάββατο 22 Μαρτίου. Εκείνο το πρωί γείτονες τον είδαν να μπαίνει στο αγροτικό του όχημα και να φεύγει από το σπίτι που ζούσε με τον γιο του. Συνάδελφοί του τον είδαν και στην αποβάθρα να ετοιμάζεται να φύγει, αλλά και λίγο αργότερα μέσα στην θάλασσα.

Η σορός του 75χρονου εντοπίστηκε σε απόσταση 46 και πλέον χιλιομέτρων από το σημείο που ξεκίνησε να ψαρεύει.

Οι έρευνες του Λιμενικού και της αστυνομίας επικεντρώθηκαν αρχικά στο Βαλτί. Η βαλτώδης περιοχή ήταν απροσπέλαστη, τα νερά θολά και αυτό σύμφωνα με την οικογένεια του 75χρονου ψαρά, είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πολλές συζητήσεις, τις πρώτες μέρες των ερευνών, είχε προκαλέσει και η διαπίστωση για μια παλαιότερη δολοφονία ψαρά, στο Βαλτί, στα καλάμια του βάλτου για τα ψάρια.

Στενοί συγγενείς και φίλοι ανέφεραν τις προηγούμενες μέρες πως ο 75χρονος ψαράς ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, που δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.