
Συνεχίζονται ασταμάτητα οι έρευνες για τον 31χρονο αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι, έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές.
Χτες Σάββατο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίστηκαν κάτω από το νερό. Εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη.
Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται από ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και από την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή, καθοδηγούμενη πάντα από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
"Το καλό είναι ότι επειδή εξετάστηκε το τηλέφωνο της αδερφής του Μπάμπη το οποίο ήταν συνδεδεμένο το iCloud με το τηλέφωνο του 31χρονου έχει επικεντρωθεί η Αστυνομία μέσω του στίγματος σε συγκεκριμένη περιοχή" τόνισε μιλώντας στον Alpha, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι "υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο, ένα πρόσωπο - μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση" και υπογράμμισε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που "προφανώς γνωρίζει και τους δύο".
"Το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα μία χαρά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης" συμπλήρωσε ο κ. Καλλιακμάνης.


Με δυσκολίες συνεχίζονται οι έρευνες
Σύμφωνα με το tempo24.news, στην έρευνα συμμετέχουν και ομάδες εθελοντών με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone από την Αθήνα. Στις φωτογραφίες της τοπικής ιστοσελίδας φαίνεται η κινητοποίηση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του 31χρονου.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ιδιώτης δύτης -μετά από εντολή της οικογένειας του Μπάμπη και σε συνεργασία με τις Αρχές- ερεύνησε την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. "Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες αλλά είναι τέτοια η περιοχή που πάλι θα ήταν δύσκολο. Είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες", δήλωσε ο δύτης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr