Οι κάτοικοι στα Λεχαινά Ηλείας δεν πίστευαν στα μάτια τους! Ένας 36χρονος Ρουμάνος έπεσε από μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και...σώθηκε.
Όπως περιέγραψν οι κάτοικοι της περιοχής, ξαφνικά άκουσαν έναν δυνατό γδούπο και έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Αντίκρυσαν τον νεαρό που είχε πέσει από τον πρώτο όροφο του διώροφου κτίσματος. Είχε σηκωθεί και ξεσκονιζόταν για να φύγει, ατάραχος
Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, φοβούμενοι ότι έχει τραυματιστεί και οι άνδρες του τοπικού τμήματος τπν αναζήτησαν. Λίγο αργότερα, τον βρήκαν να κάθεται σε παγκάκι και τους εξήγησε ότι έπεσε από το μπαλκόνι χωρίς να το καταλάβει, επειδή ήταν μεθυσμένος.
Μεταφέρθηκε πάραυτα στο νοσοκομείο Πύργου όπου διαγνώστηκε από τους γιατρούς ότι έχαιρε άκρας υγείας.
Ο άντρας ήταν απλά...πολύ τυχερός.