X

Μία μικρή φυτεία είχε φτιάξει 40χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης

Σαραντάχρονος στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης είχε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 20 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία έφταναν στο ύψος τα τέσσερα μέτρα

Γράφει: TheToc team

Ένας 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σε περιοχή του δήμου Αρχανών - Αστερουσιών. Εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 20 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη και ύψος μέχρι και τέσσερα μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν ήδη εκριζωθεί, καθώς και τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 1.100 γραμμαρίων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε προβεί στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.