
Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Ενώ όλη η Ελλάδα φλέγεται από τον συνδυασμό των υψηλών θερμοκρασιών και του καύσωνα που επικρατούν, μαζί με τους δυνατούς ανέμους που πνέουν, ένας άνδρας στην περιοχή της Αμφισσας, αποφάσισε να κάψει ξερά χόρτα στο χωράφι του. Και φυσικά έβαλε φωτιά.
Ο άνδρεας συνελήφθη και του επιβλήθηκε ποινή διοικητικού προστίμου, αφού η πρόκληση πυκραγιάς εξ΄αμελείας είναι πλημμέλημα. Οπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, ένας άνδρας συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην Τ.Κ. Διακοπίου, του Δήμου Δωρίδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.
Για το παραπάνω περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ' αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr