X

Μίμης Δομάζος: "Ήταν η αδυναμία μου" - Λύγισε η κόρη του, Ευαγγελία για τον πατέρα της

Η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα της

Γράφει: TheToc team

Συγκίνησε η κόρη του Μίμη Δομάζου, Ευαγγελία, μιλώντας για τον αείμνηστο πατέρα της.

"Παρόλο που οι γονείς μας είχαν χωρίσει όταν εγώ ήμουν 9 χρόνων και η Ράνια 10 χρόνων δεν τον είχαμε χάσει τον μπαμπά", είπε η κόρη του Μίμη Δομάζου και της Βίκυς Μοσχολιού, τονίζοντας ότι τα καλοκαίρια που δεν είχαν σχολείο, μαζί με την αδερφή της τα περνούσαν με τον πατέρα τους στη Σαρωνίδα.

"Απλά δεν τον βλέπαμε πολύ τον χειμώνα, γιατί είχαμε πολλά μαθήματα", συμπλήρωσε ενθυμούμενη τα παιδικά της χρόνια.

Διαβάστε Επίσης

Η ίδια "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στη μεγάλη αδυναμία που είχε στον πατέρα της. "Έφυγε η αδυναμία μου. Ζήνα, εσύ ξέρεις πόση αδυναμία του είχα" είπε, μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star συμπληρώνοντας πως ο Δομάζος "ήταν μεγάλο κεφάλαιο και έχει γράψει πια τη δική του ιστορία".

Διαβάστε Επίσης

Η Ευαγγελία Δομάζου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράσταση, τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, που, όπως τόνισε, "έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή".