Επίθεση με μπογιές και πέτρες σημειώθηκε χθες βράδυ στο αρχιτεκτονικό γραφείο του αδελφού της Μίνας Βαλυράκη, της οποίας ο σύζυγος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιανουάριο ανοιχτά της Ερέτριας.
Οι συγγενείς του Σήφη Βαλυράκη κάνουν λόγο για προειδοποίηση από κυκλώματα όπως ισχυρίζονται που εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και την έρευνα που διεξάγεται.
"Είχαν πετάξει κάτι μεγάλες πέτρες στα τζάμια και στα μάρμαρα και μπογιά στην πόρτα. Προφανώς ήταν μια προειδοποίηση. Το σύστημα δείχνει τα δόντια του" είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Θανάσης Παπαθεοδώρου, αδερφός της χήρας του Σήφη Βαλυράκη.
Η οικογένεια Βαλυράκη θεωρεί ότι η επίθεση αυτή σχετίζεται με την υποθεση του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, που πλέον μετά από κινήσεις της οικογένειας του εκλιπόντος βγήκε από το αρχείο και επέστρεψε στο στάδιο της κύριας ανάκρισης.
"Ασφαλώς και σχετίζεται με την υποθεση του Σήφη Βαλυράκη και με τα κυκλώματα της Χαλκίδας. Εγώ προχώρησα σε μήνυση κατά αγνώστων" επισήμανε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Ελεύθεροι οι δύο ψαράδες
Μόλις ένα μήνα μετά την προφυλάκισή τους με την κατηγορία της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, οι δύο ψαράδες από την Ερέτρια αφέθησαν σήμερα ελεύθεροι με περιορισιτκούς όρους.
Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας έγιναν δεκτές οι προσφυγές τους κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησής τους και αντικατάστασής τους με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης.
Οι δυο ψαράδες - που σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα φέρεται να ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά με τον εκλιπόντα πολιτικό πριν αυτός πέσει στην θάλασσα και χάσει τη ζώη του - επιμένουν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.
Πάντως η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ συνέχίζει την έρευνά της και ήδη τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή και νέα στοιχεία για την υποθεση.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr