Μήνυση της Στικούδη για παράνομα χάπια αδυνατίσματος

Φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη χρησιμοποιούσε εταιρία που διακινούσε αδυνατιστικά σκευάσματα μέσω διαδικτύου παράνομα και χωρίς έγκριση του ΕΟΦ. Κατέθεσε μήνυση.

minusi-tis-stikoudi-gia-paranoma-xapia-adunatismatos
|
SHARE THIS
0
SHARES

Με υποσχέσεις για αδυνάτισμα «εξπρές» και την φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τέλειες αναλογίες στη διαφήμιση για δέλεαρ -χωρίς η ίδια να έχει οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία και τα χάπια- αδυνατιστικό σκεύασμα προσέλκυε καταναλωτές για αγορές μέσω διαδικτύου.

Η μήνυση της Στικούδη και οι καταγγελίες για παρενέργειες 

Μετά από μήνυση της Κατερίνας Στικούδη, αλλά και μετά από καταγγελίες καταναλωτών που έλεγαν ότι όχι μόνο δεν είδαν αποτέλεσμα στα κιλά, αλλά συχνά αντιμετώπισαν παρενέργειες από το σκεύασμα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε την εταιρεία και διαπίστωσε ότι το σκεύασμα Raspberry Ketone Max διακινείται και διατίθεται παράνομα μέσω του διαδικτύου, καθώς δεν είναι εγκεκριμένο. 

Εκτός από την Κατερίνα Στικούδη, οι φωτογραφίες άλλων δύο πολύ γνωστών τηλεπαρουσιαστριών φέρεται να έχουν χρησιμοποιηθεί ως «κράχτες», χωρίς οι ίδιες να το γνωρίζουν.

Στην ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν οι συγκεκριμένοι διαδικτυακοί ιστότοποι, μέσω των οποίων, διαφημίζεται και διακινείται το παράνομο σκεύασμα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, που διακινούσε το σκεύασμα, με έδρα την Ιρλανδία, σχηματίστηκε δικογραφία.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και έρευνας.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook