Μητέρα 8χρονης Αλεξίας: Τα αδέλφια της κλαίνε συνέχεια

Η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από "αδέσποτη" σφαίρα ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από "αδέσποτη" σφαίρα ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star. 

«Είναι λίγο καλύτερα, κουνάει το χεράκι της λίγο πιο πολύ από πριν. Προσπαθεί να χαμογελάει και να ακούει όταν της μιλάω. Κάποιες φορές αντιδρά σ’ αυτά που της λέω, κάποιες άλλες δεν αντιδρά καθόλου. Δεν μας λένε και πολλά. Μας λένε ότι για αυτό που έχει πάθει, καλά είναι. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Εξαρτάται και από το Κέντρο Αποκατάστασης, από πολλά πράγματα» ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό. 

Και οι δύο γονείς της Αλεξίας, είναι συνεχώς δίπλα της, δεν μπορούν να εργαστούν και αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Όπως δήλωσε η μητέρα της:

«Χρειάζεται ένα ειδικό καροτσάκι για να μπορεί να είναι ίσια το κεφάλι της και είναι αρκετά ακριβό».

Όσο για τον άντρα που πυροβόλησε άθελα του το κοριτσάκι, δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί τους και δεν ζήτησε συγγνώμη. 

«Τίποτα, τίποτα. Ούτε τηλεφωνικώς, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πονάει. Φανταστείτε το παιδί μου ήταν μια χαρά και ξαφνικά τώρα είναι στο κρεβάτι. Και όχι ότι έτυχε, ότι ο Θεός το έκανε, αλλά από κάποιο ανθρώπινο λάθος.»

Η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας έχει άλλα δύο παιδιά, τη 12χρονη Μάγδα και τον 10χρονο Κωνσταντίνο, που μένουν με την ηλικιωμένη γιαγιά τους, η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

«Τα παιδιά προσεύχονται για εκείνη, για να γίνει καλά. Μερικές φορές κλαίνε όταν την τη βλέπουν, γιατί είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Εκείνοι ήξεραν μια Αλεξία που ήταν όλο χαρά και χαμόγελο. Τώρα τη βλέπουν σε ένα κρεβάτι να μην κάνει τίποτα», δήλωσε η μητέρα της μικρής.