Μητέρα Κατσίφα: Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου, μας μισούν

Θρηνεί και ζητεί Δικαιοσύνη. Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε πως «ήθελαν να λυγίσουν το παιδί, γι' αυτό το έφαγαν».

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Θρηνεί και ζητά Δικαιοσύνη. Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε πως «ήθελαν να λυγίσουν το παιδί, γι' αυτό το έφαγαν».

«Αν έκανε το παιδί μου τίποτα, υπήρχε η δικαιοσύνη» δήλωσε το πρωί της Τρίτης η μητέρα του ομογενή που έπεσε νεκρός την 28η Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες από πυρά αλβανών αστυνομικών.

«Κανένας δεν μας εξηγεί τίποτα. Το παιδί μου δεν είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, απλά σήκωνε τη σημαία για την Ελλάδα» είπε η μητέρα του 35χρονου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Δεν χωνεύουν την Ελλάδα εδώ. Το παιδί μου ήθελε τη μάνα-Ελλάδα» συνέχισε και περιέγραψε την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι της λίγη ώρα μετά το χαμό του γιου της. Όπως είπε «άνοιξα τα χέρια μου και δεν τους άφηνα να μπουν μέσα, τους έλεγα "τι γίνεται;" και αυτοί δεν μου απαντούσαν».

Είπε ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς έψαχναν το παιδί της, τα έριξαν όλα κάτω, έσπασαν την πόρτα (η ίδια ζητούσε εισαγγελέα) και άρπαξαν το μπουφάν του παιδιού της για να το μυρίσουν τα σκυλιά και να μπορέσουν να τον εντοπίσουν. 

Όπως αναφέρει, ο γιος της «ερχόταν εδώ τα τελευταία 5-6 χρόνια και σήκωνε σημαίες και στόλιζε το χωριό για τους ήρωές μας».Στη συνέχεια η γυναίκα άφησε αιχμές για συγχωριανούς της στους Βουλιαράτες λέγοντας ότι «η αστυνομία τα μαθαίνει από τους κολαούζους από το χωριό». 

Ως προς το ζήτημα της εξέλιξης των ερευνών για την εκτέλεση του παιδιού της, η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα είπε ότι «θα έρθει Έλληνας πραγματογνώμονας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας βοηθήσουν για να λάμψει η αλήθεια και να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι «εγώ του τα έλεγα να προσέχει αλλά αυτός δεν φοβόταν και μου έλεγε δεν κάνω τίποτα».