X

Μηχανική βλάβη στο πλοίο "Θεολόγος" νότια της Καρύστου - Ταλαιπωρία για 687 επιβάτες

Αναμένεται να καταπλεύσει στις 17.30 στο λιμάνι της Ραφήνας - Άγνωστο αν θα καταφέρει να κάνει τα υπόλοιπα δρομολόγια της ημέρας.

Γράφει: TheToc team

Μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του, παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Θεολόγος" νότια της Καρύστου, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από Μύκονο για Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα.

Στο πλοίο, που πλέει με μειωμένη ταχύτητα, επιβαίνουν 687 επιβάτες, 50 μέλη πλήρωμα, 111 ΙΧ, 15 φορτηγά, δύο λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το "Θεολόγος" αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας πιθανότητα στις 17:30 το απόγευμα. Στο πλοίο αναμένεται να υπάρχει προσωρινή απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και βεβαίωσης καλής αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων, το πλοίο έχει μέσα στην ημέρα να πραγματοποιήσει άλλα δύο δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας, το ένα στις 17:30 για Κάρυστο και το άλλο στις 10:45 για Τήνο και Μύκονο.