X

Μόσιαλος για Τράγκα: Άκουσα πολλά από τον αποθανόντα και τους οπαδούς του

Ο Ηλίας Μόσιαλος υπογράμμισε πως κανείς δεν μπορεί να χαίρεται με το θάνατο ενός ανθρώπου

Γράφει: TheToc team

Λιτή αλλά αιχμηρή ανάρτηση στα social media του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου για την απώλεια του Γιώργου Τράγκα που πέθανε από κορονοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο καθηγητής αφού υπογράμμισε πως κανείς δεν μπορεί να χαίρεται με το θάνατο ενός ανθρώπου σημειώνει ότι "τα τελευταία 2 χρόνια άκουσα πολλά από τον αποθανόντα και τους οπαδούς του".

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση γράφει: "Την περίοδο 2009-12 αλλά και τα τελευταία 2 χρόνια άκουσα πολλά από τον αποθανόντα και τους οπαδούς του. Αλλά κανείς δεν μπορεί να χαίρεται με τον θάνατο ενός ανθρώπου. Ακόμη και αν είναι ακραίος και με φασίζουσα νοοτροπία".

Υπενθυμίζεται, πως ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" Γιώργος Τράγκας, κατέληξε σήμερα Τρίτη γύρω τις 03:00 όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με την COVID-19 στο ΓΝ Σωτηρία.

Η ανακοίνωση τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο αναφέρει:

Διαβάστε Επίσης

"Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος 'Ελεύθεροι Άνθρωποι' σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου 'Η ΣΩΤΗΡΙΑ' ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου".