X

Μοσχάτο: Γιος μαχαίρωσε τον 87χρονο πατέρα του γιατί κακοποιούσε τη μητέρα του

Ένα αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο, με πρωταγωνιστές μέλη μιας οικογένειας.

Γράφει: TheToc team

Ένα αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο, με πρωταγωνιστές μέλη μιας οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του, ενώ από την έρευνα των Αρχών ήρθαν στο φως καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το απόγευμα της 13ης Ιουνίου, σήμανε συναγερμός στο Μοσχάτο, όταν ένας 57χρονος άνδρας τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, τον 87χρονο πατέρα του, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 87χρονος τραυματίας διακομίστηκε περί τις 15:40 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ερυθρός Σταυρός", φέροντας τραύματα στα άνω και κάτω άκρα. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, δέχθηκε επίθεση από τον 57χρονο γιο του.

Οι αστυνομικές Αρχές, που ειδοποιήθηκαν άμεσα, προχώρησαν στη σύλληψη τόσο του δράστη όσο και στην προσαγωγή της 79χρονης μητέρας του. Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Διαβάστε Επίσης

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η μητέρα επιβεβαίωσε πως είχε υποστεί επί σειρά ετών σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον σύζυγό της. Η αποκάλυψη αυτή οδήγησε στη δημιουργία δικογραφίας και εις βάρος του ηλικιωμένου τραυματία, αλλά και στον γιο του.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, καθώς το περιστατικό φαίνεται να ξεκλείδωσε ένα βαρύ οικογενειακό ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο τόσα χρόνια έμενε πίσω από τις κλειστές πόρτες.