
Στις πρώτες γραμμές της επικαιρότητας των βρετανικών ΜΜΕ βρίσκεται η είδηση της καταδίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την ψυχρή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.
Με έκτακτη ενημέρωση η Daily Mail ενημέρωσε το αναγνωστικό ξκοινό της ότι "ο 'Ελληνας πιλότος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του Caroline Crouch και τη δολοφονία του σκύλου τους πριν επινοήσει τη συγκάλυψη ληστείας".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα "ο Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου κρίθηκε σήμερα ένοχος για τον εκ προμελέτης φόνο της νεαρής Βρετανίδας συζύγου του, μετά τον οποίο επινόησε ένα περίτεχνο τέχνασμα ότι η 19χρονη είχε δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης διάρρηξης. Μετά από μια δίκη έξι ημερών, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την Caroline Crouch μέχρι θανάτου και είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες".
O Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του, Caroline Crouch σε μια κρίση θυμού μετά από μια διαμάχη που είχε "θολώσει" τις αισθήσεις του, κρίθηκε ένοχος για φόνο στο τέλος μιας δίκης που παρακολουθήθηκε στενά στην Ελλάδα και στο εξωτερικο, υπογραμμίζει ο Guardian και μεταξύ άλλων προσθέτει: "Το δικαστήριο κατέληξε ομόφωνα ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ένοχος για φόνο εκ προμελέτης και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης".
Έλληνας πιλότος που ισχυρίστηκε ότι η Βρετανίδα σύζυγός του σκοτώθηκε από εισβολείς καταδικάστηκε για τη δολοφονία της, αναφέρει το Sky News.
Ένοχος ο Έλληνας πιλότος για τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου και τον στραγγαλισμό του σκύλου τους, σημειώνει ο Independent.
Ένοχος κρίθηκε ο Έλληνας πιλότος για τη δολοφονία της νεαρής Βρετανίδας και τον κρέμασμα του σκύλου της, γράφει η Telegraph.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr