
Στην αποκάλυψη ότι δέχτηκε πρόταση από την Πλεύση Ελευθερίας για να κατέβει υποψήφιος στις φετινές Ευρωεκλογές προχώρησε ο Μπάμπης Στόκας.
Ο γνωστός τραγουδοποιός των Πυξ Λαξ βρέθηκε μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" του Νίκου Χατζηνικολάου και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική.
"Είχα μια πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω για ευρωβουλευτής, το σκέφτηκα.. Το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα. Είμαι καινούργιος αλλά με αγνές προθέσεις. Λέω να το δοκιμάσω. Βέβαια αν βγω, τώρα μιλάμε στον αέρα. Νομίζω χρειάζονται νέα πρόσωπα. Νομίζω η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας αυτή τη στιγμή χρειάζεται ανανέωση. Θέλει νέες ιδέες", αποκάλυψε ο Μπάμπης Στόκας.
Παράλληλα, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας απάντησαν στο πότε θα είναι η τελευταία συναυλία του συγκροτήματος.
Φ.Π: "Τελεία δεν μπαίνει. Τελεία δεν μπήκε καν όταν σταματήσαμε το 2004 και κάναμε προσωπικές πορείες ο καθένας. Στην ουσία οι Πυξ Λαξ ήταν ενεργοί πάντα. Οι Πυξ Λαξ ξεκίνησαν σε ένα σπίτι στο Μενίδι από τους δυο μας και όσο θα είμαστε οι δυο μας… Εκτός αν ο κόσμος ο ίδιος μας δείξει ότι παιδιά…".
ΜΠ.ΣΤ: "Ο καλλιτέχνης όταν έχει την ανάγκη για τον εαυτό του… Είναι η μάχη με τον εαυτό σου όλο αυτό το κόλπο ας πούμε. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τελεία όταν νιώθεις ότι έχεις κουβέντα με τον άλλον τύπο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr