X

Μπιμπίλας για Ρουβά: ''Γιατί τόση βιασύνη για υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;''

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας έδειξε την ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

Γράφει: TheToc team

Την ενόχληση του δεν έκρυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον κατηγορούμενο για τέσσερις βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημείωσε: "Ασφαλώς και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;".

Διαβάστε Επίσης

Η ανάρτησή του:

"Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων; ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;".

Διαβάστε Επίσης